USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Футболіст «Волині»: у моїй кар’єрі таких заборгованостей ще не було

16 Квітня 2013 13:42
Півзахисник луцької «Волині» Сергій Пилипчук за свою багату футбольну кар’єру (пограв у шести командах), не пам’ятає, щоб стільки клуби боргували гравцям із виплати зарплати.

Про це стало відомо під час відкритого тренування ФК «Волинь» 16 квітня.

Сергій Пилипчук зауважив, що невиплата зарплати найбільш негативно позначається на легіонерах:

«Звичайно, проблеми є, і вони суттєві. Великі борги і по преміальним, і по зарплаті. На більшості футболістів це позначається. В першу чергу на іноземцях. На українцях в принципі теж. Але на легіонерах більше, бо у них інший менталітет. Але в будь-якому випадку ми до «Дніпра» серйозно готуємося. Тим більше, кубок це одна гра, або ти проходиш, або вилітаєш».



За словами півзахисника майже ніхто в команді уже не вірить в обіцянки адміністрації клубу: «Обіцяють нам виплатити кожний тиждень. Але будемо сподіватися на краще, хоча це краще уже продовжується не один місяць. Третій, четвертий. Особливо не пояснюють, кажуть, що все буде добре».

Сергій Пилипчук за свою футбольну карє’ру, окрім «Волині» грав за «Металіст», російські: «Спартак» Нальчик, «Хімки», «Волгу» Нижній Новгород та «Шинник» з Ярославля. Пригадує, що таких боргів із зарплати ніде не було:

«В кар’єрі уже були такі випадки, коли буди борги. Коли ще в Росії грав, але таких великих заборгованостей ще не було. Ну не хай півтора місяця, але не 4! Тренери і масажисти уже 5 місяців не отримують зарплати. Їм ще за грудень не виплатили. Проблеми існують, але намагаємося не показувати цього».



Також «хрестоносець» не шкодує, що проміняв російський чемпіонат на український: «Ні. Уже немає смислу про це говорити. Перейшов, то перейшов – це вже здійснилося. Ніколи не жалкую, ні про що».
У зв’язку з травмою Бікфалві, Сергію в останніх матчах довелося грати в центрі поля: «Звичайно, не звично, бо здебільшого гаю з ліва. З «Металістом» грав опорного. В принципі, це у зв’язку з тим, що багато травмованих. Тренер сказав, - вийти на цю позицію, а моя справа грати».



Сергій Пилипчук із оптимізмом дивиться на найближчий поєдинок із «Дніпром», сподівається на підтримку трибун: «Нормальний настрій. Всі готуються в нормальному режимі. Погода дозволяє сонце вийшло, настрій підіймається. Сподіваюся, що завтра дощу не буде. Хоч вболівальники може прийдуть. Будемо сподіватися, щоб не розчарувати».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
яяя Показати IP 16 Квітня 2013 14:10
Я конечно в футболе не профи, но дорогие за что вам вообще платить зарплату за то что вы не разу не прославили ВОЛИНЬ все время плентаетесь где то там в последних рядах а зарплатку давайте, сделайте нормальный футбол чтобы "Авангард" ломился от болельщиков на Вас же уже никто не хочет ходить надо хоть немного стараться ножками поработать. У нас только в ВР получают зарплату за то что ничего не делают значит идите в депутаты.да мне кажется пора вас всех разогнать и затрат никаких.
я-я-я Показати IP 16 Квітня 2013 16:38
Про які преміальні йде мова, якщо в цьому році була лише одна нічия а все інше - програші????
тренер Показати IP 16 Квітня 2013 17:06
До я-я-я - хотів би я бачити якби ти не отримував зарплату 4 місяці, яке в тебе було б натхнення до роботи.
критик до тренер Показати IP 16 Квітня 2013 17:40
Одна справа отримувати 20000$, друга 2000грн можуть потерпіти.
андрiй76 Показати IP 16 Квітня 2013 18:27
Грати потрібно якщо не заради команди,то хоча би заради себе,щоб тебе "помітили"і забрали у сильнішу команду де немає проблем з зарплатою.Згадайте Лужного,Девіча які граючи за Волинь викладалися по повній і потім перейшли у сильніші команди.А з таким відношенням нинішнього складу Волині до"своєї професії"за 2-3роки про них вже ніхто й не згадає...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus