USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Футболісти «Волині» майже «всуху» виграли міжнародний турнір

22 Серпня 2008 13:54
Юні гравці команди «Волинь» 1996 року народження здобули шокуючу перемогу у міжнародних змаганнях з футболу, які проходили з 9 по 15 серпня у польському місті Краснистав. Про це 22 серпня повідомляють «Волинські Новини».
 
Як інформує сайт ФК «Волинь», проблемою першого матчу (з командою господарів – «Єдинкою») стало те, що юні волинські футболісти прибули лише за 10 хвилин до початку матчу. Попри це, кінцевий рахунок – 6:0.
 
Наступні матчі вигравали з величезним відривом від суперників. Найнапруженішою виявилася гра з командою «Вікінг Люблінянка» з Любліна. Але кінцевий результат 3:1 говорить про себе.
 
Здобувши 5 перемог у 5 матчах своєї групи, «Волинь» виходить до півфіналу, де забиває сім «сухих» голів хелмському «Нєджвядеку». У фіналі луцькі футболісти «розгромлюють» білорусів – у їхні ворота потрапило 3 м’ячі, а у волинські – жодного.
 
Що цікаво, команда волинян 1996 року народження здобула перемоги у всіх семи матчах, де брала участь, забивши 43 голи і пропустивши лише 6. Кращим форвардом команди і, взагалі, турніру став Денис Омельчук із результатом у 12 забитих м’ячів. Інший гравець «Волині» Ахтай Юзипчук має у свому активі на цих змаганнях 9 голів.
 
Довідково:
 
Участь у змаганнях приймали 12 юнацьких колективів з Польщі, України та Білорусі. Українців на цьому турнірі представляла луцька «Волинь»
 
Переможцями футбольного турніру стали такі юні волиняни: Євген Кремчковський, Артур Волошин, Михайло Байбула, Дмитро Кревський, Володимир Новосад, Ілля Лящук, Євген Котюн (капітан команди), Олексій Коваль, Юрій Бабеляс, Дмитро Льозін, Артем Дудік, Денис Омельчук, Ахтай Юзипчук, Андрій Пилипчук, Олександр Чепелюк, Богдан Венський, Володимир Василюк, Дмитро Петренко.
 
Тренером команди є відомий у минулому нападник луцької «Волині» Микола Кльоц.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2008 17:03
лдрпл гр

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus