USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Футбольний клуб «Піддубці» отримав нову спортивну форму

28 Серпня 2017 19:38
Кожного року громада села Піддубці поєднує святкування дня села із відзначенням Дня незалежності України. Цей рік не став винятком. За словами сільського голови Бориса Горбатюка, програма свята дуже насичена – футбольний турнір, концерт, розіграш призів та дискотека, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

«Намагаємось робити усе, аби люди відчули атмосферу свята, відпочили від щоденної рутини. Залучаємо до організації освітян, місцевих підприємців, спортсменів. Лише спільними зусиллями можна влаштувати хороше свято», – зауважив Борис Горбатюк.

Чимало людей прийшло на концерт. Щороку відвідує свято й місцева мешканка Надія Пруст. Жінка розповіла, що Піддубці дуже хороше село, адже тут живуть добрі і трудолюбиві люди.

«Я пропрацювала Піддубцівською сільською головою 20 років, чимало ми зробили за цей період. Сьогодні в селі є ФАП, школа, клуб. Звичайно, нинішній сільський голова докладає чимало зусиль, щоб покращувати село, багато доріг у нас в хорошому стані. Ось і день села проводять систематично, для людей це багато значить», – каже Надія Мефодіївна.

Поділяє думку пані Надії й голова Луцької районної ради, укропівець Валентин Приходько, який також завітав на свято.

«Борис Горбатюк насправді активний сільський голова. За кошти районного, сільського та державного бюджетів сьогодні у Піддубцях відбувається реконструкція клубу. Саме від ініціативності очільників сіл залежить, як буде жити їхня громада та в якому напрямку розвиватись. А ми у свою чергу підтримуємо таку ініціативу та сприяємо втіленню ідей у життя», – наголосив Валентин Приходько.

Славиться на всю Волинь село Піддубці також своєю футбольною командою, яка цього року відзначила п’яту річницю. На честь маленького ювілею перед концертною програмою було проведено

футбольний турнір серед юнаків. У змаганнях взяли участь команди із сіл Борохів, Звірів та Піддубці. Одним із гравців юнацької збірної є 14-річний Олександр Романюк. Хлопець розповів, що також часом грає на заміні у дорослій команді. Сьогодні ФК «Піддубці» перебуває на третьому місці у середній лізі області, проте впевнено крокує до переможних місць.

На свято до Піддубців також завітав депутат Волинської обласної раді від фракції «УКРОП», радник голови облради Вячеслав Рубльов. Депутат привітав громаду та подарував місцевій футбольній команді нову спортивну форму, придбану за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

«Влада повинна сприяти розвитку спорту, культури, освіти у сільській місцевості. Адже саме тоді село буде жити, а не занепадати, і молодь не виїжджатиме, аби шукати кращої долі у місті, – зазначив Вячеслав Рубльов. – Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця та депутати від УКРОПу завжди підтримують сільські громади у втіленні їхніх ініціатив з покращення інфраструктури. За ініціативи депутатів від УКРОПу у Луцькій райраді були виділені кошти з районного бюджету для ремонту Піддубцівського клубу. Ми й надалі будемо сприяти розвитку Піддубцівської сільської ради та, сподіваюсь, реалізуємо ще чимало проектів разом».

Під час концерту для глядачів виступили чоловічий колектив «Акорд», вокальний гурт «Нота Нео», заслужена артистка України Світлана Опейда та співак В’ячеслав Судима. Поряд зі сценою були експоновані рукодільні вироби вчителів та учнів шкіл села Піддубці та села Гаразджа. Гості та жителі Піддубців протягом свята мали можливість скуштувати козацький куліш та смажене на вертелі порося. Завершився святковий день дискотекою під акомпанемент гурту «Давня казка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus