USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Google додала в пошуковик 2 нові функції

27 Березня 2009 17:56
Як йдеться в офіційному блозі Google, одна з них дозволила сервісу розуміти взаємозв’язок між словами в запиті: пошуковий механізм тепер пропонуватиме список найбільш популярних запитів, пов’язаних з введеними словами. Про це 26 березня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує Корреспондент, Google знову обновила пошуковик . Наприклад, при введенні запиту ворожіння на картах під списком посилань з’являтимуться найбільш близькі пошукові запити по цій темі. Серед них, наприклад, таро, ленорман. наразі час система працює на 37 мовах, включаючи російську, – повідомляють розробники.
Друге нововведення Google доповнює пошукову видачу повнішим описом сторінок, що, з точки зору сервісу, найбільш точно відображає їх зміст. На думку Google, такий підхід найбільш зручний при обробці складних запитів, які складаються з трьох і більше слів.
У цьому випадку заголовка сторінки і кількох рядків з її змістом недостатньо для розуміння того, чи дає ця сторінка відповідь на питання, що цікавить користувача, відзначають у компанії.
У цьому місяці Google також анонсувала новий сервіс під назвою Google Voice. Крім інших функцій, він дозволяє здійснювати телефонні дзвінки через Інтернет, що нагадує популярний сервіс Skype.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus