USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Google та ООН виклали в Інтернеті карту глобального потепління

5 Серпня 2009 10:00
За підтримки UN’s Climate Change Conference (конференції ООН зі зміни клімату), яка відбудеться в кінці цього року, розроблено проект який описує причини глобального потепління на Землі. Про це 5 серпня повідомляють «Волинські Новини».
Для надання громадськості більш повної картини ситуації з викидами парникових газів Секретаріат Організації Об’єднаних Націй по зміні клімату домовився з Google про створення детальної карти парникових газів. У карті використовується колірне кодування, що відображає рівень викиду газів в промислово розвинених країнах.
Експерти зазначають, що в 2012 році припиняє свою дію відомий Кіотський протокол, що обмежує кількість викидів в атмосферу парникових газів для різних країн. В кінці року в Копенгагені відбудеться конференція, на якій учасники з більш ніж 150 країн світу будуть приймати пост-Кіотську угоду. Як інформує Корреспондент, карта розроблена за участю Google стане одним з інструментів, що допомагають ухваленню рішення. Нагадаємо, у лютому цього року NASA і Google оголосили про створення Університету сингулярності - Singularity University.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus