USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гелетей подав у відставку

12 Жовтня 2014 20:05
Президент Петро Порошенко задовольнив рапорт про відставку Міністра оборони Валерія Гелетея, який той подав.

Як повідомили у прес-службі глави держави, президент наголосив, що настав час змінити керівництво військового відомства.

Також, згідно з повідомленням, Порошенко має намір вже 13 жовтня внести до Верховної Ради подання на призначення нового міністра оборони.

При цьому президент висловив сподівання, що його пропозиція буде підтримана 14 жовтня під час сесії Верховної Ради.

"Впевнений, що із голосуванням за його кандидатуру нового міністра ми не зволікатимемо. Розраховую, що саме у вівторок воно відбудеться", - зазначив Порошенко.

Зі слів президента, рішення щодо зміни очільника Міноборони та низка інших кадрових рішень, зокрема, щодо звільнення керівництва Держприкордонслужби та утворення Комітету з питань розвідки і призначення його головою Ігоря Смешка, "серйозно посилять силові структури і зміцнять обороноздатність України".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus