USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Генплан Луцька обговорять на сесії Луцької райради. З боєм?

4 Червня 2009 08:51
Депутати Луцької районної ради під час своєї сесії 5 червня розглянуть питання щодо генерального плану міста Луцька. Відповідне рішення ухвалила постійна комісія райради з гуманітарних питань під час свого засідання 3 червня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Голова постійної комісії Віктор Баран зазначив, що є відповідне звернення депутатів Підгайцівської сільської ради. Як стверджує депутат, питання вилучення земель на користь Луцька, передбачене у генплані, не погоджене з приміськими сільськими радами. Віктор Баран запропонував відповідну проблему винести на розгляд найближчої сесії Луцької районної ради.
 
Голова райради Богдан Прус зазначив, що є лист Луцького міського голови Богдана Шиби, де той просить районну раду погодити новий генплан обласного центру. Проте, за словами пана Пруса, таке погодження, згідно з законодавством, належить до компетенції не районної ради, а сільрад, які межують із Луцьком. Богдан Прус вважає, що варто провести громадські слухання у приміських селах, а також підтримує пропозицію пана Барана.
 
Комісія проголосувала «за» включення питання щодо генплану міста Луцька до порядку денного сесії, яка відбудеться 5 червня.
 
Довідково:
 
Під час наради у заступника луцького градоначальника Петра Гоцалюка 1 червня директор департаменту містобудування Луцької міськради Георгій Шевчук зізнався, що сільради навколишніх сіл категорично проти погодження Генерального плану облцентру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus