USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Генпрокуратура викликала Саакашвілі на допит

12 Грудня 2017 15:31
Генеральна прокуратура викликає екс-президента Грузії, лідера партії «Рух нових сил» Міхеїла Саакашвілі 18 грудня на допит у якості підозрюваного в кримінальному провадженні за ознаками скоєння ряду кримінальних злочинів.

Відповідна повістка оприлюднена на сайті ГПУ.

Саакашвілі має з'явитися о 09:30.

Повістку надіслали за адресою, де силовики СБУ знімали політика з даху восьмиповерхового будинку у центрі Києва.

Саакашвілі звинувачують за чотирма статтями:

- замах на злочин;

- вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією;

- сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності;

- фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону.

Як відомо, 11 грудня у Печерському райсуді розглядали обрання запобіжного заходу затриманому лідерові «Руху нових сил» Міхеїлу Саакашвілі.

Прокуратура просила суд обрати запобіжний захід затриманому Саакашвілі у вигляді цілодобового домашнього арешту. Прокурор заявляв, що є ризик, що політика можуть ліквідувати спецслужби РФ з метою дестабілізації ситуації в Україні. Водночас суд відпустив Саакашвілі на час розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
володя згоранський Показати IP 12 Грудня 2017 23:37
О! Тепер будуть прокурори крутити Михо! Уже попав Михо в пасть крокодила! Посадять за грати Михо! Бижи Михо в свою Грузыю!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus