USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Геращенко назвала Гройсмана зрадником і негідником

17 Червня 2019 23:13
Перший віце-спікер ВР Ірина Геращенко назвала критичне висловлювання Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана про політсилу Порошенка втратою гідності та здорового глузду і зрадою команди, яка привела його до влади.

Так, Геращенко в ефірі телеканалу Прямий прокоментувала заяву Гройсмана про те, що БПП має відійти у минуле, бо партія Порошенка мала шанс змінити країну, але цього не зробила. А сам Гройсман вважає себе новою політсилою та збирається після виборів знову стати прем’єром.

«Ви знаєте, розпочався кастинг на майбутнього прем’єр-міністра, хоча конкурс начебто не оголошувався. І деякі політики втрачають гідність та здоровий глузд. Очевидно, що це не відповідає європейській культурі, європейській практиці. І дуже прикро спостерігати подібну втрату гідності та здорового глузду від політиків дуже різних поколінь, але ми бачимо об’єднаних старою політичною культурою», – сказала Ірина Геращенко.

Також Геращенко назвала слова Гройсмана «зрадою політичної команди, яка мала причетність до твого політичного успіху, до твоєї політичної кар’єри».

Нагадаємо, Гройсман в ефірі телеканалу ICTV назвав БПП та БЮТ старими партіями, яка має відійти в минуле. Серед політсил майбутнього він перерахував «Слугу народу», «Голос» та свою партію «Українська стратегія Гройсмана».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 18 Червня 2019 06:09
пішли би вони на йух з тою гейропою.. сволочі... жеруться павуки за підхід до корита...а мордожопаста і сюди ту свою кончену гейропу пхає
уважний Показати IP 18 Червня 2019 08:00
Геращенко? А це хто така? :) Сама у дзеркало давно дивилась? :)))
777 Показати IP 18 Червня 2019 10:57
Пауки в банке... Сожрите себя сами уже.может и получится у Украины жить нормально.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus