USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Тіло Героя Романа Луцюка зустрінуть сьогодні вночі

25 Березня 2016 17:22
Колону з тілом Романа Луцюка зустрічатимуть 26 березня о 01:00.

Про це у Фейсбуці повідомив автомайданівець Віталій Гнатюк.

«Зустрічаємо колону з тілом Романа Луцюка (Рома Лисий), який помер у США після тривалого лікування від важких поранень, отриманих у війні за Україну. Зустрічаємось в суботу 26.03.16 об 01:00 на Рівненському кільці та прямуємо на Цуманський пост для зустрічі колони. Маршрут слідування: Рівненське кільце, Цуманський пост, Луцьк, село Шклінь», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, що уродженець села Шклінь Горохівського району Роман Луцюк помер у ніч з 19 на 20 березня під час лікування у США. Він був активним учасником Євромайдану, а 30 травня 2014 року був зарахований до лав 24-го батальйону територіальної оборони «Айдар», згодом отримав два поранення під час бойових дій на сході України. У США він перебував після того, як два місяці лікувався у Київському військовому госпіталі після другого поранення.

Із загиблим бійцем батальйону «Айдар», волинянином прощатимуться двічі – в Києві та на Волині. Завтра у Луцьку оголосили День жалоби. У рідному Шклині на останню зустріч із сином вдома чекає мама, односельчани, друзі та рідні. Туди Романа привезуть в ніч із п'ятницю на суботу, орієнтовно о 4:00 ранку.


Програма на суботу 26 березня така:

10:30 – виїзд із село Шклінь (Шклинь)

11:30 – відспівування в Свято-Троїцькому кафедральному соборі Луцька,

12:30 – громадянська панахида на Театральному Майдані Луцьк,

13:30 – від”їзд до міського кладовища у селі Гаразджа, поховання на Алеї Героїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus