USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Глава МОЗ Ємець і глава Мінфіну Уманський подали у відставку, – Геращенко

29 Березня 2020 21:47
Глава Міністерства охорони здоров’я Ілля Ємець та голова Міністерства фінансів Ігор Уманський подали у відставку.

Про це повідомляє депутат Ірина Геращенко, передає Новое время.

«Другий уряд Зеленського побив рекорди швидкості зміни міністрів. Місяць пропрацювали міністри фінансів і охорони здоров’я, й вже подали у відставку- в розпал короновірусу», – написала Геращенко.

Вона також повідомила, що на нараді керівництва Верховної Ради відбувається зустріч з кандидатами на посади міністра енергетики Ольгою Богуславець, охорони здоров‘я Максимом Степановим і фінансів Сергієм Марченком.
Як повідомлялося раніше, у фракції «Слуга народу» мають намір звільнити очільника Міністрства фінансів Ігоря Уманського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Мотай на вус Показати IP 29 Березня 2020 22:03
Ось як треба працювати: місяць попротирав дупою пил зі стільця і маєш пожиттєві пільги, премії, надбавки, міністерську пенсію, санаторні путівки...список безкінечний.
локшина з вух до Мотай на вус Показати IP 29 Березня 2020 22:28
Такого вже давно немає!!!
думка Показати IP 29 Березня 2020 22:27
Ця Геращинчиха тільки у долоні хлопає, яка рада... Їм чим гірше - тим краще
ігор луцький до думка Показати IP 29 Березня 2020 22:57
Куда вже гірше?Хоча з такими фахівцями все можливе.
янукович Показати IP 29 Березня 2020 22:59
Якби красти з бюджету і лобіювати свій бізнес, то вони залишилися, так відчувають тяжкі часи, то думають перечикати. Щурі покидають корабль....
Шоопять Показати IP 30 Березня 2020 02:13
Кому б про це говорити - саме вона спочатку нищила медицину та економіку держави, принаймні тим що підтримувала все те що робилося. А в зграю вовків жодна овечка не піде, навіть сама розумна та сама шустра, тому окрім як щось гризти від тої зграї чекати не варто. Та й Ємець вже був міністром на недовго - кожна людина повинна бути на свому місці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus