USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Голова МЗС Польщі звинуватив РФ у невиконанні Мінських домовленостей

5 Травня 2016 08:16
Міністр закордонних справ Польщі Вітольд Ващиковський вважає Росію винною у невиконанні Мінських домовленостей.

Ващиковський сказав про це в інтерв’ю "Радіо Свобода" після зустрічі глав МЗС Вишеградської четвірки та країн "Східного партнерства" у Празі, - повідомляє «Телеканал 24».

На думку польського міністра, Україна не може бути винною за невиконання Мінська, оскільки головна вина лежить на російській стороні.

«Росія ж не виходить з Донбасу, Росія не перестає стріляти на Донбасі, Росія не йде з Криму, навіть навпаки — чим далі то все більше російських озброєнь завозиться до Криму. Тому головна вина лежить на Росії», — заявив голова МЗС Польщі.

Ващиковський нагадав, що до України були заклики робити все можливе задля втілення реформ. При цьому він зауважив, що вони, однак, повільно просуваються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 5 Травня 2016 10:13
http://izvestia.kiev.ua/article/80550 - повний текст (скани). Вкажіть, будь ласка, де в тексті домовленостей є слово Росія чи слово Крим. Я думав що тільки в нас не компетентні чиновники, а виходить що в Польщі теж?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus