USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голова Одеської ОДА може подати у відставку через небажання скуповувати голоси для Порошенка, – ЗМІ

10 Березня 2019 15:45
Губернатор Одеської області Максим Степанов може подати у відставку через небажання скуповувати голоси для чинного президента України і кандидата в президенти Петра Порошенка.

Про це виданню «МИР» розповіло джерело у Одеській ОДА.

Працівник ОДА уточнив, що Петро Олексійович хоче зараз призначити Сергія Паращенка, одеського депутата і за сумісництвом керівника фракції «Петра Порошенка «Солідарність» Одеської обласної ради, першим заступником Максима Степанова, щоб той займався підкупом виборців.

«Зараз на Степанова сильно тиснуть, використовують всі інструменти для досягнення своїх цілей перед президентськими виборами - змушують займатися підкупом. Але в той же час Максим Степанов розуміє, що Порошенко програє ці вибори і не хоче брати участь в цій афері, інакше в'язниці йому не уникнути», - сказав він.

Читати ще: Порошенко створив мережу для підкупу виборців

На думку співрозмовника, призначення Паращенка є останньою можливістю президента змінити підсумок виборів в регіоні.

«Призначивши Сергія Паращенка, двоюрідного брата Петра Олексійовича, заступником губернатора Одеської області, Порошенко планує здійснити масштабну фальсифікацію виборів в березні 2019 року», - додав працівник ОДА.

Ім'я Сергія Паращенка пов'язують з рейдерськими скандалами щодо захопленнями землі, нападом на людей і земельними махінаціями. За словами депутатів обласної ради, він контролює в Одеській області відразу кілька районних прокуратур і представляється двоюрідним братом Петра Порошенка. Часто звучать скарги про те, що, користуючись своєю владою і зв'язками в провладній партії, він наводить жах на аграріїв і не соромиться використовувати сумнівні схеми, щоб домогтися свого.

Як повідомлялося, у Луцьку під виглядом соціологічного опитування відбувається підкуп виборців на користь Петра Порошенка та збір персональних даних. За успішне виконання декількох завдань агітаторам обіцяють близько 3 тисяч гривень, а підписати на таку схему пропонують чи не всю сім’ю. Саме ж опитування є абсурдним, адже проводити його можуть, наприклад, усі мешканці під'їзду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus