USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Голова СБУ вперше за 11 місяців прийняв родичів полонених волинян. ОНОВЛЕНО

28 Липня 2015 10:40
Під час зустрічі військових волонтерів та бійців 14 механізованої бригади (колишньої 51 ОМБР) із Головою Служби Безпеки України Василем Грицаком 27 липня, останній пообіцяв підняти тему полонених бійців із Волині Сергія Фураєва та Артема Комісарчука під час зустрічі із Президентом України Петром Порошенком.

Зазначимо, що ці двоє мужніх воїнів з Волині – вже понад 11 місяців у полоні. Батьки і колишні полонені приїхали до Києва вимагати від СБУ, ГПУ і Міноборони взятися за звільнення чоловіків.

Уперше за 11 місяців волонтерів, які добиваються визволення з полону цих бійців, та батьків цих військових прийняв голова СБУ, - пише у мережі Фейсбук волинська волонтерка Наталія Боярина.



ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ПОЛОН ВОЛИНСЬКИХ ВОЇНІВ. ФОТО

Нагадаємо, це вже не перша спроба визволити їх з полону. Батьки Сергія Фураєва та Артема Комісарчука уже відвідували столицю з пікетом.

Раніше повідомлялося, що українців обурює те, що президент Петро Порошенко під час своїх промов про полонених не назвав жодного разу імен цих бійців.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що ахієпископ Херсонський Таввійський Даміан написав лист-прохання до Президента України, аби той посприяв у звільненні цих героїв.

Полонені військові 51 ОМБ наразі перебувають в будівлі СБУ Донецька. Варто додати, що волонтери підготували для вищого керівництва держави список усіх, хто перебуває в полоні з Сергієм та Артемом.



Фото зустрічі волонтерів з главою СБУ розмістив на своїй сторінці у Фейсбуці нардеп Ігор Гузь.

Провели годинну зустріч з головою СБУ Василем Грицаком з приводу полонених Фураєва, Комісарчука та інших воїнів 51-ої бр...

Posted by Ігор Гузь on 27 июля 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus