USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голова Луцької райради відзвітувався перед депутатськими комісіями

4 Червня 2009 14:03
Звіт голови Луцької районної ради Богдана Пруса 3 червня взяли до відома постійна комісія райради з питань економіки, земельної реформи та розвитку підприємництва та постійна комісія з гуманітарних питань, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Як розповів Богдан Прус, за звітний період відбулося 7 сесійних засідань. Депутати ухвалили 12 нових і внесли зміни до 7 існуючих цільових програм.
 
Пан Прус зазначив, що у 2008-му Луцький район мав найвищий показник виконання бюджету серед районів області. За досягнення голова Луцької райради вважає те, що зроблений реєстр об’єктів комунальної власності району. Крім того, позитивом Богдан Прус бачить створення депутатського фонду, з якого змогли отримати допомогу понад 50 жителів району.
 
Керівник Луцької районної ради зазначив, що проводився виїзний день депутата у Хмельницьку, Тернопільську області. Богдан Прус розповів, що зараз готується до випуску історико-туристичний довідник «Луцький район: історія і сучасність», приурочений до 70-річчя Волинської області.
 
Зауважень щодо звіту у депутатів, присутніх на засіданнях комісій не виникло. Тому як одна, так і інша профільна комісія інформацію, оприлюднену головою Луцької райради, взяла до відома. Аналогічні рішення рекомендували ухвалити сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus