USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Голова Волиньради не має інтересу до колишньої дачі обкому компартії?

28 Квітня 2009 12:51
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк вважає, що приміщення колишньої обкомівської дачі «Круча», що на вулиці Дубнівській у Луцьку може використовуватися для лікування онкохворих. Про це посадовець заявив під час засідання координацйної ради з питань місцевого самоврядування 28 квітня, – інформує репортер «Волинських Новин».
Пан Грицюк зазначив, що «Круча» – це теж обласна комунальна власність. Голова Волинської облради переконаний, що ціна понад 7 мільйонів 700 тисяч гривень, яку хотіла вторгувати Луцька міська рада за цей об’єкт, не відповідає дійсності. Анатолій Грицюк натомість зазначив, що у обласному онкологічнічному диспансері не вистачає місця. «Продати – це багато розуму не треба», – каже пан Грицюк.
Керівник представницького органу Волині заперечив інформацію, яку «закидають на сайти» про те, що він має особистий інтерес до «Кручі». Анатолій Грицюк сказав, що жив, живе і житиме у селі, а проживання у обласному центрі його не приваблює.
Секретар Луцької міської ради Анатолій Бірюков зазначив, що перелік об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області варто погоджувати з тими радами, на території яких ці будівлі розташовані.
Анатолій Грицюк відповів, що питання включення об’єктів до переліку обласної комунальної власності, де є певні неузгодженості, вирішується двома шляхами. Перший – це стіл переговорів, а другий – судові процеси. Пан Грицюк зазначив, що питання щодо «Кручі» з’ясовуватиме у судовому порядку.
Довідково:
Луцька міськрада відхилила протест волинської прокуратури на рішення міськради про включення приміщення оздоровчого комплексу на вулиці Дубнівській до переліку об’єктів, які підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні. Про це 28 січня повідомляли «Волинські Новини».
22 жовтня 2008 року Луцька міськрада включила оздоровчий комплекс загальною площею 846 квадратних метрів та прохідної площею 6,4 квадратних метра до переліку об’єктів, які підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні. Однак прокуратура вважає це рішення нелегітимним, оскільки це майно начебто зараз повинно належати області, а не громаді міста.
Присутній на сесії радник голови Волинської облради Володимир Банада намагався переконати луцьких депутатів поступитися ласим для області шматком, однак його аргументи обранці громади назвали не вельми переконливими.
Тож у голосуванні Луцькрада продемонструвала дивовижну одностайність (36 голосів «за» і 0 – «проти»), відхиливши протест прокуратури Волинської області.
За радянських часів оздоровчий комплекс на вулиці Дубнівській у Луцьку належав Компартії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Станиславский Показати IP 28 Квітня 2009 13:22
пи...т как троцкий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus