USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Голова волинського осередку НСНУ не хоче підтримувати Балогу

11 Вересня 2008 15:47
Голова Волинської облорганізації НСНУ, нардеп Володимир Карпук не належить до кола прихильників глави Секретаріату Президента Віктора Балоги. У цьому пан Карпук зізнався 11 вересня під час прес-конференції, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як розповів Володимир Карпук, із Президентом помаранчеві нардепи упродовж неділі зустрічалися тричі. На його думку, своїми діями керівник Секретаріату Президента швидше підігрує Юлії Тимошенко.
«Я не підтримую Балогу – я це вам говорю і, може, Президенту називав», – зізнався пан Карпук.
Водночас він звернув увагу журналістів, що коли у Секретаріату Президента був нездатний керівник, то всі мовчали, а тепер – завзято критикують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Балоха Показати IP 11 Вересня 2008 17:11
Це що бунт на кораблі? А подать-но цього Карпука-Ляпкіна в Секретаріат Президента!
Анонім Показати IP 12 Вересня 2008 07:24
Видно юля місце в списку пообіцяла...
Анонім Показати IP 12 Вересня 2008 08:49
Карпук розумна людина. Він чудово бачить хто такий Балога і хто сьогодні пішов у ЄЦ - одні політичні аутсайдери. Єдина користь від Балоги - очистив НУ від всякого непотрібу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus