USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Головнокомандувач ЗСУ подав у відставку

27 Липня 2021 18:49
Руслан Хомчак йде з посади головнокомандувача Збройних сил України, його замінить командувач оперативного командування «Північ» Валерій Залужний.

Як передає УНІАН, про це на брифінгу заявив прессекретар президента України Сергій Никифоров.

«З посади йде головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак. Це рішення президента. Володимир Зеленський не сумнівається у патріотизмі, вірності присязі, фаховості Руслана Хомчака, але президент хоче бачити синергію між Міноборони та ЗСУ, а такої синергії, на жаль, ми не бачимо. Бачимо навпаки – конфлікти», – зазначив він.

За словами Никифорова, на місце головнокомандувача ЗСУ призначений Валерій Залужний – командувач оперативного командування «Північ».

Хомчак, своєю чергою, перейде на посаду першого заступника секретаря Ради нацбезпеки та оборони.

Відповідно, з цієї посади йде чинний заступник секретаря РНБО Михайло Коваль.

Прессекретар президента уточнив, що поява відповідних указів – це технічне питання, тому вони незабаром будуть оприлюднені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Степан (Крымчанин) Показати IP 27 Липня 2021 19:29
Это интересно. К чему приведёт эта кадровая чехарда? Азбука-для того, что бы руководитель стал полноценным лидером нужно полгода-год. Что далее?
Гелетей Іловайський Показати IP 27 Липня 2021 20:02
Нахомячив на віллу в Англії та Італії і на почесну пенсію?
Хахаха Показати IP 27 Липня 2021 20:59
А тепер прочитайте уважно пункт 17 статті 106 Конституції України...
Кварталрулить Показати IP 27 Липня 2021 21:41
Володимир бачив багато командирів дивізій та полків .починаючи з 1947 року. Але жоден з них окрім Залужного не додумався розібрати та здати залізницю на металобрухт, Жоден з них не додумався розібрати казарми танкового полку та *титанік*. Жоден з них не додумався торгувати *майорськими* посадами, та миротворчими місіями та квартирними чергами.Мабуть більш достойного не найшли чи їх немає?
А га Показати IP 27 Липня 2021 22:39
А скоро у відставку піде "голова" Чернігівської обласної адміністрації, любімая женщіна Хомчака
Анонім Показати IP 28 Липня 2021 07:48
Причина увольнения Хомчака с должности командующего ВСУ - банальна - воровство. Вместе со своей супругой, губернатором Черниговской области Анной Коваленко, командующий разорвал военный полигон, который оформили участками по 2 гектара, и раздали на псевдо-атошников. Коваленко, кстати, следующая на увольнение.
777 Показати IP 28 Липня 2021 10:49
Он хочет видеть синергию? А что еще?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus