USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Янукович призначив нового головнокомандувача збройних сил

19 Лютого 2014 21:18
Президент Віктор Янукович звільнив генерал-полковника Володимира Заману з посади начальника Генерального штабу - Головнокомандувача Збройних Сил України. Відповідний указ Янукович підписав у середу, 19 лютого, - повідомляє "Українська правда".

Крім того, він призначив на цю посаду Юрія Іл'їна. Іншим указом Янукович призначив Заману заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Іл'їн народився 21 серпня 1962 року в місті Рогачов Гомельської області Білоруської РСР. Своєю чергою, міністр оборони Анатолій Гриценко вважає, що Іл'їн – це та людина, що виконає наказ, написав він у своєму Facebook.

"Начальника Генштабу - головнокомандувача Збройних Сил генерала Володимира Заману знаю добре: цей офіцер ніколи не погодився б на перетворення воїнів-десантників на поліцейських, які замість захисту народу від зовнішнього ворога захищали би владу від власного народу", - зазначив Гриценко.

"Тому ні Генштабом, ні Збройними Силами Замана відсьогодні не командує - під "нові" завдання армії потрібен інший "воєнначальник". І такого знайшли - адмірал Юрій Іл'їн - Той-що-Виконає-Наказ!", - зазначив Гриценко.

"Тим більше, коли адмірал має теплі стосунки з наближеним до Януковича мільярдером Вадимом Новінським", - зазначив він.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ха Показати IP 19 Лютого 2014 22:11
Нанять нада маджахедов или бойцов з Грозного человек 300-400 так они тех беркутят за 2 часа общипают!! и стоят не дорого 20-30 кислых!
Петрович Показати IP 19 Лютого 2014 22:13
Смена кадров перед наступлением?Важно что будут делать офицеры?Может убьют Ильина раньше чем он отдаст преступный приказ?
ок Показати IP 19 Лютого 2014 22:26
треба було Януковичу ще тоді як перший раз майдан сотворили лупити тих майдаунів.волинський народ проти майдаунівської влади.
Лучанка до ок Показати IP 20 Лютого 2014 01:41
ти - гівно, а не народ!
маха до ок Показати IP 20 Лютого 2014 07:47
одне ти не значить волинський народ. закрийся непотріб.
Волинь до маха Показати IP 20 Лютого 2014 10:38
Ми сказали своє слово міліці та обласній раді, особливо Башкаленку, так що мовчи троль. Всі мої знайомі і родичі проти Януковича, і на сході їх дістали вже так що...
офіцер запасу Показати IP 20 Лютого 2014 08:00
Гітлер теж "кинув" звання фельдмаршала Паулюсу, як обгризену кістку, коли фашистські дивізії навколо Сталінграду були в тісному кільцю, а сам генерал був в стані агонії. Собак годують не перед полюванням і коней на переправі не міняють.
иван Показати IP 20 Лютого 2014 13:11
у него нет основного знака раличия человека несшего службу в автономке-жетона за дальний поход ? значит просто кадровій пиздобол или из тіла обеспечения такого кадрового офіцера из морских подвдных или надводных сил непомнью-может где на каком то форте был начальником снабжения-значит просто ворюга а пагоны как в старшего прапорщика из кладовки : нечего удивительного из таким никто в атаку непойдет -пусть сам сожрет сгущенку-воблу-галеты и запье ракацетели- : И несдыдно в украине нет флота а нашли целого адмірала- народ все ето действительно куда уехал цырк - адмірал флота три звезды будет руководить бпронетранспортером так наденьте ему знакок аеромобильных войск и шапку ушанку он то точно что такое г полярный незнает- пошел нахуй

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus