USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Генерал-«танкіст» - головнокомандувач Збройних сил України

28 Лютого 2014 18:45
Виконувач обов’язків президента Олександр Турчинов своїм указом призначив сьогодні нового начальника Генерального штабу - головнокомандувача Збройних сил України. Посада дісталася 56-річному Михайлу Куцину, інформує ТСН.

Він родом із села Свобода Берегівського району на Закарпатті. Має кілька освіт – усі військові. Навчався у танковому училищі, академії бронетанкових військ, Національній академії оборони України. За радянських часів служив у Харкові, Білорусі, Німеччині. За незалежності України – у Західному оперативному командуванні Сухопутних військ ЗС України, шість років був його командувачем. Був заступником міністра оборони. Нагадаємо, учора Верховна Рада затвердила новий склад Кабміну. Після цього почалися кадрові перестановки в багатьох відомствах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ДД Показати IP 28 Лютого 2014 18:54
Ну так вперед в Крим, розганяй російські війська!!!!
Анонім до ДД Показати IP 28 Лютого 2014 19:19
Зараз почне. Через пару днів призов до війська почнеться. Назбирає дітей і повезе на Крим "гарматне м'ясо".
читачка до Анонім Показати IP 1 Березня 2014 10:08
або купить ще один котедж за "благодійні" внески
ДД Показати IP 28 Лютого 2014 20:03
В Україні 120 тисячна армія + СБУ + міліція, і вони соплі розвісили дивлячись на кримську окупацію. Верніть потрачені на вас мільярди з бюджету!!!!
читачка до ДД Показати IP 1 Березня 2014 10:16
відніміть від цієї кількості військовослужбовців, які не визнали і не визнають нову владу. Це ті люди які не воюватимуть ні на стороні РФ, тим пач на стороні чинної влади, вони просто захищатимуть свої сім"ї, і на цьому крапка.
до ДД і Аноніма Показати IP 28 Лютого 2014 21:12
Хлопці,я бачу,що ви розбираєтесь в військовій справі так само як і в балеті і інших сферах життя.ДД порахував с-кі в нас армії,СБУ і міліції,але не сказав,бо не знає скільки в нас є танків,бойових літаків і бойових кораблів, і в якій бойовій готовності вони знаходяться. Анонім правильно хоч одне розуміє,що люди це гарматне м'со.Сьогодні воюють високі технології,яких на превеликий жаль у нас НЕМАЄ!
Анонім до до ДД і Аноніма Показати IP 28 Лютого 2014 22:51
Цілком погоджуся за високі технології. Саме цим з нами воює ЄС та США. Народ думаючий просто так не сидить, все аналізує. Власне моє дослідження (припущеня) що основний народ на майдан зомбувався (хотів підібрати інше слово, але це найбільш відповідає дійсності) саме через Фейсбук. Ті хто не має відношення (не зареєстрований) до Фейсбуку мають в більшості відмінну точку зору. Іншими учасниками є люди, які ганяли машини з Німеччини, займалися поставками автозапчастин з Польщі - Автомайдан. Всі основні учасники майдану є певним чином зв'язані з ЄС. Ще один шлях - різноманітні курси, конгреси, симпозіуми, навчання, які проводилися за допомогою будь-яких іноземних компаній. ПС - інша сторона майдану, це виконавці, народ же те саме м'ясо. Передивіться всі записи подій - починають напад на Беркут спортивні молодики в масках з битами та з коктейлями Молотова. Далі вони відпригують всторони та взад, випускаючи наперед збужений натовп "ідейних", які вже і натикаються на відповідь збудженого Беркуту. Все продумано! Тільки психічно неврівноважений (я не лікар, але це не образа - це стан) натовп цього бачити і чути не хоче. Натовп в такому стані все сказане або приймає, або відмітає цілком, не вдаючись в подробиці, не аналізуючи сказане. Технологій багато, життя одне! А люди які йшли на майдан не жаліли його чомусь заради того щоб люди які їх вбивали (вже майже доказаний факт) прийшли до влади, заради Юлі, яка їх обікрала. Герої!
читачка до Анонім Показати IP 1 Березня 2014 10:11
нарешті!!!!!!!!!!!!! з вами згідна на всі 1000% прикро, що загинули люди з обох сторін

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus