USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Головний соціаліст Волині демонстративно покинув сесію облради

7 Липня 2009 11:01
Спроба включити питання щодо стану агропромислового комплексу Волині у порядок денний позачергової сесії Волинської обласної ради не увінчалася успіхом. Про це повідомляє 7 липня репортер «Волинських Новин».
Ініціював питання депутат нашоукраїнець Анатолій Вітрук. Його підтримав голова профільної комісії Валерій Діброва. Однак проти цього запротестували депутати бютівці. За їхніми словами, ініційоване паном Вітруком питання не пройшло розгляд постійних комісій. А тому – його варто розглянути на черговій сесії облради, яка відбудеться наприкінці липня.
Врешті, після довгої дискусії, пропозицію щодо включення до порядку денного питання про стан АПК заступник голові Волиньради  Борис Загрева поставив на голосування. Проте необхідної кількості голосів не виявилося. Голова фракції Соціалістичної партії України в обласній раді Іван Смітюх зазначив, що у випадку коли це питання не розглянуть – він покине залу.
Проте повторне голосування не увінчалося успіхом. Після цього пан Смітюх виконав свою обіцянку. Як зазначив він у коментарі «Волинським Новинам», ситуація у сільському господарстві Волині є більше ніж гострою. «Щодень втрачаємо реального виробника», – сказав він. Натомість ті сільськогосподарські виробники що є «ідуть в тінь».
Пан Смітюх вважає, що на черговій сесії відповідне питання розглядати запізно, оскільки пройдуть півжнив. Депутат прогнозує, що у випадку несприятливих погодних умов може відбутися суттєве подорожчання хліба.
Крім того, соціаліст нарікає на засилля імпортної м’ясної продукції в Україні: це м’ясо є часто неякісним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus