USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Головний волейболіст Волині знову «закатав рукави»

28 Вересня 2013 18:41
Більшість спортсменок, які грали у минулорічному сезоні в команді «Континіум-Волинь-Університет» покинули команду. Вони погодилися на більш вигідні пропозиції. Проте головний тренер волинських волейболісток Богуслав Галицький не втрачає надії і тренує нову команду спортсменок.
ЧИТАТИ ЩЕ: СПОНСОРИ «КОНТИНІУМ-ВОЛИНЬ-УНІВЕРСИТЕТ» ЗМЕНШИЛИ ФІНАНСУВАННЯ
Як розповів Волинським Новинам Богуслав Андрійович, всі кращі гравці покинули команду, бо не були згодні на запропоновану зарплату. Дівчата знайшли кращі і більш оплачувані умови праці у закордонних клубах Суперліги і вітчизняних. Як зазначив тренер, в команді має бути два лідери: «Якби залишилося хоча б двоє гравців, нам було б набагато легше».
Заявка на золото, зі слів наставника, буде можлива лише через два-три роки: «Цього року ні на що не сподіваємось, попереду ще дуже багато роботи. Потрібно грати, грати, і ще раз грати».
Проте, слід зазначити, що не дивлячись на відсутність серйозного досвіду та вік гравців, підопічні Богуслава Галицього вже демонструють чудові результати. Так, волинська «Континіум-Волинь-Університет» зуміла двічі вибороти перемогу у рівненської «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ».
ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКІ ВОЛЕЙБОЛІСТКИ ДЕБЮТУВАЛИ З ПЕРЕМОГИ
ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКІ ВОЛЕЙБОЛІСТКИ ЗДОБУЛИ ЧЕРГОВУ ПЕРЕМОГУ В СУПЕРЛІЗІ. ФОТО
Волинські волейболістки закріпили вчорашній успіх
«Така моя доля. Кому команди розганяти, кому заново збирати… Я закачав рукава, сиджу день і ніч на тренуваннях, будую команду», - насамкінець сказав наставник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
бах Показати IP 28 Вересня 2013 21:14
Закінчились вибори, бабло на волейбол вже не треба тратити і пішли вони лісом - Івахів!
Сергій Показати IP 28 Вересня 2013 22:11
А в суперлізі є закордонні клуби?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus