USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Голубина пошта виявилася швидшою за Інтернет

10 Вересня 2009 14:24
Південноафриканська IT-компанія довела, що голубина пошта працює значно швидше, ніж провідний Інтернет-провайдер ПАР. Про це 10 вересня повідомляють «Волинські Новини».
Unlimited IT відправила 11-місячного голуба Уїнстона зі свого офісу в місті Пітермаріцбург (Pietermaritzburg) у відділення, розташоване в Дурбані на південно-східному узбережжі країни. 80-кілометровий переліт зайняв 1 годину і 8 хвилин, а з урахуванням завантаження інформації вся передача даних була завершена приблизно за 2 години і 6 хвилин.
За час, який було потрібно для відправки інформації за допомогою Уїнстона, по інтернет-каналах провідного провайдера Telkom пройшло всього 4% того ж об’єму даних.
Як пояснили в Unlimited IT, вони влаштували акцію на знак протесту проти повільного Інтернету. У компанії 11 офісів із роботи з клієнтами по всій країні, і швидка передача інформації їм необхідна, – пише сайт ТСН.
Інтернет в ПАР дорогий і працює поволі через недостатню пропускну спроможність каналів зв`язку. Очікується, що з введенням у роботу оптоволоконного кабелю завдовжки 17 тисяч кілометрів, який пов’яже південну і східну Африку з іншими мережами, стан справ покращає. Це, зокрема, необхідно напередодні чемпіонату світу з футболу, який пройде в ПАР у червні-липні 2010 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus