USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Горілчаний фальсифікат реалізовували на Ратнівщині

8 Травня 2009 09:41
Півлітрові пляшки  з псевдо-горілкою відомих брендів із марками акцизного збору з очевидними ознаками підробки, співробітники волинської податкової міліції виявили  в місті Ковелі. Про це 8 травня інформують «Волинські Новини».
 
За повідомленням УПМ ДПА України, у трьох громадян такого  неякісного товару податківці вилучили 57 пляшок і поцікавилися в експерта про оригінальність  акцизних марок. Його висновок був категоричним: марки підроблені за допомогою поліграфічного обладнання способом друку з імітуванням відповідних захисних засобів.
 
Попередньо ковельські споживачі неякісної горілки повідомили правоохоронців про місце її придбання – селище Заболоття Ратнівського району. Як з’ясувалося в ході оперативно-розшукових заходів, в одному із приватних помешкань селища міського типу і справді  активно реалізовували  спиртне. На час візиту правоохоронців горілчаного фальсифікату тут виявилось майже 900 пляшок.  На півлітрових пляшках з підробленими акцизними марками красувалися етикетки трьох популярних торгівельних марок.
 
Слідчим відділом податкової міліції ДПА у Волинській області порушено кримінальну справу  за частиною 1 статті 216 КК України (незаконне виготовлення та використання підробних марок акцизного збору). Проводяться розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до незаконного виготовлення, використання та збуту марок акцизного збору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus