USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

«Гра була зроблена у першому таймі», – Сачко про перемогу «Волині»

13 Травня 2021 14:58
Вчора «Волинь» здобула впевнену перемогу в матчі перенесеного 14 туру з «Прикарпаттям». Головні тренери команд поділилися своїми враженнями від гри.

В.о. головного тренера «Прикарпаття» Олег Рипан: «Насамперед я хочу привітати «Волинь» з перемогою. Дякую нашим хлопцям з другий тайм. У першому таймі було дві помилки, після яких ми пропустили голи. З такою командою, як «Волинь», дуже тяжко відігратися. Хлопці старалися, ми рухаємося далі, у нас завдання залишитися у Першій лізі. Думаю, ми її виконаємо. Наразі готуємося до нашого конкурента – херсонського «Кристалу».
Головний тренер «Волині» Василь Сачко: «Гра була зроблена у першому таймі, ми створили ряд моментів та забили двічі. Були ще кілька моментів, які мали реалізовувати, зокрема Шарпар та Чачуа. Ми готувалися до суперника, знали, що перед цією грою вони провели непоганий матч з «Агробізнесом». План на гру вдався. У другому таймі грали по рахунку, але просили, щоб хлопці не збавляли оберти та не сідали до своїх воріт. Думаю, виграли по ділу.

Ми зробили заміни у складі, на це є ряд причин. Серед них – результати попередніх ігор, хтось відновлювався після травми. Протасов проводить фактично всі ігри без замін, тому він дещо «наївся». Нкололо зараз не готовий на 100 відсотків, але він технічний, сьогодні він загострював. На жаль, він випав на певний відрізок часу. Відновившись, він знову отримав травму. На зборах він себе проявив, але перехід з синтетичного поля на траву дався взнаки.
Сьогодні на полі була команда. Нам немає куди відступати, після провальних ігор ми повинні були сьогодні виграти і не просто будь-якою ціною, а показувати гру. Задача зараз виходити на кожну гру та вигравати. Щодо виходу в УПЛ, то шанси є, якщо їх навіть і нема. Мені потрібно розібратися в команді, мене турбує кваліфікація окремих футболістів, від яких ми чекаємо більшого. Я дуже дякую нашим вболівальникам, які підтримують в складний час. Дуже приємно, що вболівальники приходять на стадіон».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Уболівальник Показати IP 13 Травня 2021 15:44
Не можу погодитися зі словами головного тренера ФК "Волинь" В.Сачко. Впевненої перемоги футбольний клуб "Волинь" у поєдинку над ФК "Прикарпаття" не мав. Просто ФК "Прикарпаття" не бажав грати на всю свою потужню міцність, як він вміє грати, або хоча, як грав у себе вдома ФК "Авангард" Краматорськ, який фактично за 8 останніх хвилин другого тайму забрав перемогу у ФК "Волинь". Учора в Луцьку грали по своєму класу і по підбору виконавців два рівних між собою футбольних клуба. Говорити, що ФК "Волинь" зробив гру у першому матчі, це не правильно.
sd Показати IP 13 Травня 2021 16:00
Два тижні тому у матчі із Поліссям теж "зробили" гру у першому таймі
Богдан Сташинський Показати IP 13 Травня 2021 18:48
" Волинь " Кварцяного билася до останнього, як що ні - він їх бив. А зараз це безвольне стадо ...
любитель футболу Показати IP 14 Травня 2021 07:36
Вася, ГРИ НЕМА. Шо ти там ще коментуєш. Пиши заяву, і дякуй
12-34 Показати IP 14 Травня 2021 12:26
Сачку треба писати заяву однозначно. Команда - барахло підвалу першої ліги. 60% "умовно кажучи гравців" відправити на пенсію або в другу лігу, решті поставити ультиматум показників ефективності після кожної гри або на вихід. Команда - ні риба, ні м'ясо. Просто жаль часу на це дивитись і назви Волинь, яку недостойно представляють.
Уболівальник ФК "Вол Показати IP 15 Травня 2021 13:40
Стидно за наш футбольний клуб "Волинь". Таким слабким клуб я вже не пам'ятаю. Мені здається, що за часів А.Тлумака команда грала ніби краще, нижче 3-4-5 місця не опускалася. Вже навіть не кажу коли головним тренером був В.Кварцяний. Рівень гри ФК "Волинь", це Друга Ліга. З вами згідний, Богдан Сташинський, тут навіть не знаєш чи мотивація футболістам необхідна, чи кожний день по пиці одного другого "спортсмена" в лапках, а хто відвертає пику на вихід, нехай шукає такого самого клуба та валяє дурня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus