USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Я не бачу великих проблем, що ми програли в Кубку», – Сачко про поразку «Волині»

17 Вересня 2020 10:13
Через ряд хворих на коронавірус футболістів луцька «Волинь» підняла усі резерви, аби зіграти кубкову гру проти «Прикарпаття». На жаль, волиняни поступилися та вилетіли з турніру. Проте головний тренер Василь Сачко наголосив, що гра дала багато інформації для роздумів та показала, над чим потрібно працювати.

Найближчий тур чемпіонату «хрестоносці» пропустять та будуть очікувати, коли в стрій повернуться хворі і готуватимуться до наступних ігор.

Василь Сачко прокоментував поразку в Кубку України: «На жаль, опинилися в такій ситуації, що отримали ще один виклик. Ряд футболістів через COVID-19 не змогли прийняти участь у матчі, дехто не відновився після травм. Однак потрібно було грати, тому надали шанс інших хлопцям проявити себе. Щодо гри, то першим таймом ми не можемо похвалитися, центральна вісь як в атаці, так і в захисті випала. У першому таймі ми програвали боротьбу в середині поля та підбори. Гра вийшла рівна, суперник добре нас вивчив. У другому таймі хлопці старалися, нагнітали. Нам потрібно працювати над реалізацією моментів та агресивніше грати в атаці. Я не бачу великих проблем, що ми програли в Кубку. Ми вичерпали ліміт поразок, наші вболівальники заслуговують та чекають від нас перемоги. Рано чи пізно вона прийде».

Також головний тренер «Волині» звернув увагу на досить незрозуміле суддівство у матчі.

«Ми не хотіли взагалі попускати. Але це пенальті…Помилився суддя чи не помилився, була рука чи не була. Мене дивує, в чому ми образили феміду? Наприкінці другого тайму був момент, коли ми пробивали, і м’яч влучив у руку супернику, а м’яч летів саме у ворота. Арбітр стояв поряд, можливо, там руки не такі, не можу зрозуміти. Не хочу перекидати свою вину на суддівський корпус, але я не хотів, щоб нашу команду ображали», – наголосив Василь Сачко.

З його слів, команда попустить черговий тур через коронавірус, однак хлопці, які в строю, будуть готуватися до наступних ігор.

«Через COVID-19 ми попускаємо тур, в нас буде час, щоб відновити хлопців та готуватися до чемпіонату. На жаль, з Кубка ми вилетіли, але гра дала багато інформації, над чим потрібно працювати.

В нас зараз немає ким грати, є кілька травмованих. Лікар займається, буде ще додаткове тестування. Дай Боже, щоб більше ніхто не випав. Також пройде тестування «Волинь-2», і там може бути ряд хворих футболістів, тому найближчим часом ми грати не будемо. Нині ще будуємо команду, комплектуємо її, сьогодні перевірили резерви: деякі хлопці приємно здивували, деякі – ще сируваті, але в них помітний прогрес, в них є бажання. Але для перемог одного бажання мало, потрібна якість, потрібно знижувати до мінімуму брак, тоді у нас все вийде. Ми бачимо, над чим працювати, але, напевно, ми заслуговуємо на критику», – підсумував тренер.

Натомість тренер «Прикарпаття» Руслан Мостовий, який у минулому сезоні тренував «Волинь U-19», привітав вболівальників Франківщини з перемогою.

«Хлопці витримали темп, який задала «Волинь», тому перемогли. Було багато напівгольових моментів. Можливо, вболівальникам сподобалася така гра. Наприкінці гри «Волині» потрібно було відігруватися, тому пішли довгі передачі в боротьбу, але ми це витримали. Я був тут гравцем, тренером і полюбив цей край. Але зараз складають обставини так, що я тренер «Прикарпаття», тому в нас стоять свої цілі», – зазначив Руслан Мостовий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus