USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Грабіжник напав на жінку у вокзальному туалеті

22 Травня 2011 13:19
На залізничній станції Заболоття Ратнівського району чоловік пограбував жінку в жіночому туалеті.

Про це розповів перший заступник начальника - начальник кримінальної міліції Волинського лінійного відділу УМВС України на Львівській залізниці капітан міліції Сергій Назарук, - пише Волинь нова.

Невідомий грабіжник, увірвавшись у жіночий туалет, вдарив жінку в обличчя і вирвав з її рук сумочку, в якій було 20 тисяч гривень. Злочинець зник з місця події на легковому автомобілі.

Потерпіла Тетяна Міндер звернулась за допомогою до правоохоронців. Оскільки грабіж стався на території залізниці, то ратнівські міліціонери зібрані матеріали передали працівникам лінійного відділу УМВС, що знаходиться у Ковелі.

За цим фактом злочину було порушено кримінальну справу.

Як розповів капітан міліції Сергій Назарук, по «гарячих слідах» за одну добу вдалося встановити легковий автомобіль – «ДЕО-Ланос», - а відтак і його водія та особу злочинця.

Заслуга в цьому - оперативної групи працівників лінійного відділу, яких, маючи оперативну інформацію, відрядили в столицю України - Київ.

Саме вони й з'ясували, що обидва учасники надзвичайного випадку - і грабіжник, і водій «Ланоса» - мешкають у столиці. Грабіжник - 39-річний Антон Пєшков. Він раніше уже був судимий за аналогічні злочини. Водій, котрий перевозив злочинця, у кримінальній справі проходить поки що як свідок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
с Показати IP 23 Травня 2011 14:48
якщо обидва водій і грабіжник мешкають в столиці- значить то є злочинна група. водій аж ніяк не свідок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus