USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Гран-прі «Калинової сопілки» у Ковелі – у «Калинової сопілки» з Ківерець

4 Березня 2009 10:37
На ХХ ювілейному огляді-конкурсі ансамблів та оркестрів народних інструментів «Калинова сопілка», що традиційно проходить у Ковелі, однойменний ансамбль народної музики із Ківерець під керівництвом Миколи Бортніка завоював найвищу нагороду – гран-прі цього конкурсу. Про це 4 березня інформують «Волинські Новини».
 
За повідомленням прес-служби Ківерцівської РДА, місцеві музики  заполонили серця любителів мистецтва віртуозним виконанням «Гуцульської рапсодії», а солістки Алла Кірик та Ольга Ільчишина на суд слухачів та журі винесли українську народну пісню «Ой, музиченьки». Колектив «Калинова сопілка»  заслужено носить звання народного, існує більш ніж двадцять років,  є постійним учасником цього конкурсу, займаючи  щоразу призові місця не нижче другого ступеня.
 
Самодіяльні артисти знані не тільки на теренах Волині, а й в Україні та за кордоном. Вони дипломанти всеукраїнських фестивалів «Козацькому роду нема переводу» в Донецьку та «Таврійська родина» в Генічеську Херсонської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus