USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Грай, баян: волинський школяр - дипломант Всеукраїнського конкурсу

16 Березня 2015 08:00
Учень ковельської загальноосвітньої школи № 7 Дмитро Смаль зайняв друге місце на VІІ Всеукраїнському відкритому конкурсі баяністів-акордеоністів «Візерунки Прикарпаття», який відбувсяу місті Дрогобичі Львівської області.

Про це повідомляє газета «Вісті Ковельщини».

VІІ Всеукраїнський відкритий конкурс баяністів-акордеоністів "Візерунки Прикарпаття", який проходив у місті Дрогобичі, став центром народно-інструментального мистецтва Західного регіону України. Конкурс зібрав представників зі всієї України, а також Білорусі, Польщі.

Дитячу мрію — навчитися майстерно грати на баяні, яка передалась у спадок від бабусі, — Діма Смаль здійснив, ставши учнем Ковельської школи мистецтв.

У класі досвідченого викладача Наталії Сілівончик Дмитро одержав професійні основи гри на інструменті і продовжує гармонійно розвиватись, навчаючись у п'ятому класі.

Згідно з рішенням компетентного журі, яке очолював композитор Віктор Губанов, Дмитро Смаль нагороджений Дипломом за зайняте на конкурсі друге місце.

Батьки юного баяніста сердечно вдячні його наставниці Наталії Сілівончик за високий рівень підготовки хлопчика до музичного "поєдинку" і успішне опанування ним тонкощів гри на інструменті.

Дмитро постійно бере участь у культурно-мистецьких заходах, виступає перед учнями ЗОШ № 7, де він навчається, пропагуючи інструменти і чудову музику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus