USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Громадянин Білорусі віз на Волинь контрабандних цигарок на 1,5 млн

11 Січня 2019 10:34
Волинські митники на посту Доманово попередили намір контрабанди білоруських цигарок на майже півтора мільйона гривень

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

60 тисяч пачок тютюнових виробів марки «NZ 10» виробництва Гродненської табачної фабрики «Неман» з акцизними марками Білорусії, але без акцизних марок України були приховані серед тепло- та звукоізоляційних матів. Їхня вартість – 1 млн 404 тис. грн.

Контрабанду перевозив громадянин Білорусії, який працює водієм-експедитором перевізника. Він виконував замовлення щодо постачання партії матів українському покупцю. Проте серед легального імпорту способом, що утруднює його виявлення, порозкидав 120 картонних ящиків. У них містились блоки цигарок.

Згідно статті 483/1 Митного Кодексу України переміщення товарів у спосіб, що утруднює їх виявлення, тягне за собою накладення штрафу у розмірі 100 відсотків вартості предметів правопорушення з конфіскацією товару.

Відтак, цигарки вилучені. Матеріали про притягнення порушника до відповідальності передані на розгляд суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus