USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Громадська рада на Ковельщині оновила свій склад

4 Червня 2014 08:00
У громадську раду при голові Ковельської районної державної адміністрації обрали новий склад та керівництво. До цього дорадчого органу виконавчої влади району увійшли представники 30 громадських організацій. Шляхом відкритого голосування його керманичем, за стовідсоткової підтримки присутніх, знову став багаторічний редактор міськрайонної газети «Вісті Ковельщини», заслужений журналіст України Микола Вельма, кандидатуру якого запропонував декан ковельського району УПЦ Київського патріархату, протоієрей Іван Бонис.

Варто зауважити, що Микола Григорович уже кілька років очолює дві громадських ради – при міському голові та голові райдержадміністрації.

«Я колись пропонував створити одну громадську раду – на місто і район. Може, ми колись до цього й доживемо, бо ділити нам нема що», – сказав Микола Вельма.



Він запевнив, що колишня громадська рада працювала в міру своїх сил і можливостей, хоча, напевно, її членам потрібно бути більш активнішими при вирішенні тих питань, які стоять перед районом. Необхідно проводити «круглі столи», активістам – активніше виступати на шпальтах редагованої ним газети, їх потрібно запрошувати на сесії районної ради.

Заступником очільника громадської ради стала голова Ковельського міського комітету профспілкипрацівників державних установ Єва Савич, секретарем – представник молодіжної організації «Ф.О.М.А» Ірина Ковальчук.

Голова Ковельської райдержадміністрації Юрій Поліщук заявив про те, що він не втручався у процес формування громадської ради і список кандидатів до неї побачив тільки вранці, тобто за кілька годин до засідання. «План роботи рада має планувати самостійно. Я нічого нав’язувати не буду», – мовив Юрій Петрович. І додав: «Я буду не проти, якщо я буду головою райдержадміністрації останнім, який призначений в такий спосіб».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus