USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Зручності» для лучан у центрі міста доступні у свята. ВІДЕО

21 Листопада 2013 13:19
Міські чиновники вирішили, що лучани і гості міста, які опинилися в самому «серці» обласного центру, природні потреби можуть справляти деінде. Адже до громадської вбиральні їм зась, та й нікуди, - інформує ТРК «Аверс».

Тим часом, люди, які живуть неподалік місць громадського відпочинку, кажуть, що у вихідні відбою від відпочивальників не мають: «Ситуація критична, просять: дозвольте в туалет. Я кажу, - вибачте, от туалет, ЖЕК №3 обслуговує. Він в вересні закрився, бо кажуть нема людей, нема грошей платити людям, і цілу зиму він не працює. Він починає десь з травня працювати».
Крім туалету, який мав би функціонувати біля міського парку, за Волинським академічним облмуздрамтеатром колись працювали підземні туалети. Проте нині від них залишилась тільки згадка. Ці туалети ще в 2010-ому році віддали в оренду одному із луцьких підприємців. Крім того, цьогоріч цьому ж бізнесмену оренду продовжили ще на три роки, за умови, що вбиральня працюватиме. Проте двері туалету для лучан так і залишаються зачиненими. Крім того, в місті є ще вбиральні на залізничному вокзалі та на автостанції, щоправда їхній санітарний стан залишає бажає кращого.

Тим часом, в управлінні ЖКГ кажуть, що два роки тому закупили шість біотуалетів. Їх вивозять лише на свята.

Начальник відділу по благоустрою міста департаменту ЖКГ Ольга Люфт розповіла: «Шість біотуалетів придбано підприємством спецкомунтранс за кошти, які виділялись департаменту жилкомунгоспу для того, щоб в святкові дні і в дні загальноміських заходів можна було забезпечити потреби мешканців в саме таких точках».

Тим, кому довелося все ж, так би мовити, присісти в недозволеному місці, доведеться сплатити штраф від 3-ох до 7-ми неоподаткованих мінімумів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus