USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Громадськість Рожища вимагає перевірити особу, яка звинувачує міського голову

19 Серпня 2015 08:33
Триває збір підписів на підтримку міського голови Рожища В`ячеслава Поліщука. Громадськість Рожища висловлює підтримку міському голові, якого звинувачуюють в отриманні неправомірної вигоди на користь міськради.

Як це повідомляє Народна самооборона Рожище у Фейсбуці, під зверненням до прокурора області та начальника міліції на підтримку мера за 2 години поставили свої підписи 450 рожищан.

Нагадаємо, мера Рожища звинувачують в отриманні хабара. Так називають благодійний внесок на користь міста, розміром 5 тисяч гривень, який сплатив лучанин Артем Орлов за сприяння в облаштуванні торгових павільйонів і оплати бензину на перевезення оркестру на час святкування Дня міста 30 серпня.

На думку громадськості, В’ячеслава Поліщука підставили, спровокувавши на отримання грошових коштів та одержання неправомірної вигоди на користь Рожищенської міської ради. У п’ятницю, 14 серпня громада Рожища приїхала на сесію Волинської облради заступитися за мера міста. Як повідомили знайомі Рожищенського міського голови, йому було недобре усі дні після того, як до нього з обшуком приїхали правоохоронці. 17 серпня В’ячеслава Поліщука госпіталізували.

«Представники ГФ «Рожищенська самооборона» та громадськості міста мали зустрічі з начальником УМВС України у Волинський області Петром Шпигою та заступником прокурора області, з приводу ситуації, яка склалася навколо імені В’ячеслава Поліщука. Під час цих двох зустрічей активісти передали звернення громадян міста Рожища, яке буквально за дві години зібрало 450 підписів мешканців міста, з проханням підтримати і допомогти відновити репутацію міського голови», - йдеться у повідомленні організації «Народна самооборона Рожище».

Також активісти вимагають перевірити дії самого Артема Орлова . Як повідомляють рожищани, під час своїх попередніх візитів до В’ячеслава Поліщука, цей чоловік постійно спонукав мера до взяття хабара, а отримавши різку відсіч, самовільно перевів гроші,як благодійну допомогу, на рахунок міської ради. Потому написав заяву до правоохоронних органів про те, що рожищенський міський голова вимагав у нього хабар.

«Окрім цього, всі дії Орлова та ситуація в цілому, вказують на те, що діяв Орлов не з власної ініціативи, а на замовлення», - йдеться у дописі.



Сьогодні представники ГФ"Рожищенська самооборона" та громадськості міста мали зустрічі з начальником УМВС України у Воли...

Posted by Народна самооборона Рожище on 18 августа 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Богдан Сурмик Показати IP 19 Серпня 2015 09:08
Цілком підтримую чинного мера! Чесна та порядна людина!
Хвєдя Показати IP 19 Серпня 2015 09:46
ЗАМОВНИКІВ в студію!
123 Показати IP 19 Серпня 2015 09:59
Замовники може якісь прокурорішки, для своїх місце запримітили на наступних виборах
рожищанин Показати IP 19 Серпня 2015 10:15
Набрав в пошуковій системі "Петро Шпига" і перше, що втрапило на очі "холуй антимайдану"))
Анонім Показати IP 19 Серпня 2015 10:24
Чесних і порядних мерів не буває,як ні одного чиновника при кориті.Диму без вогню не б4уває.А ці дурну раби за нього захищаються.Хай перевірять статки цього чесного мера, я думаю вони велику глядя на його фейс самовдоволений.Кого захищаєте голі,босі раби та вони всі ворюги чиновники
хі Показати IP 19 Серпня 2015 10:25
Орлов Артем Вадимович. ZakazDay. Не думаю що це хабар мав бути......
Оксана Показати IP 19 Серпня 2015 10:35
Схожу ситуацію по Шацьку. Теж приїхав пан зі сходу, всунув гроші у кишеню і сільського голову совали довго і нудно. Нічого не довели, але людина захворіла.
Юрій Показати IP 19 Серпня 2015 11:48
Славік достойна і порядна людина. Не спілкувався з ним вже більше ніж 10 років, але впевнений у його порядності на 100 % дотепер. Таких людей не змінює ні час, ні влада. Рожищани, не давайте всяким холуям кидати кращих людей землі Рожищенської під ноги! Слава Україні!
друзі Показати IP 19 Серпня 2015 15:58
Цікавий хабар, якщо він офіційно сплачений на благодійний рахунок?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus