USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Тінь Сонця» зіграли на «Бандерштаті» для східняків та волинян

31 Липня 2015 21:54
Патріотичний рок заради перемоги, звільнення політв’язнів та єдності країни від гурту «Тінь Сонця» лунав зі сцени фестивалю українського духу «Бандерштат» у Луцьку.

Виступ гурту відбувся під час першого дня фестивалю 31 липня.

Бандерштатівській публіці музиканти дякували за справжність та спраглість. Під час виступу лунали і пісні на вірші визнаних майстрів слова, до прикладу, рок-версія «У цьому полі, синьому як льон» Василя Стуса.

Оскільки на фестивалі були присутні не лише мешканці західних регіонів України, а й гості зі східних областей, а також з братньої Білорусі, виконали композицію «Слобожанський рок-н-рол».

Не обійшлося і без згадок непростих для України подій – війни за єдність та незалежність держави на сході. Так, справжньому патріоту, одному з найвидатніших активістів полку «Азов» , другу гурту «Тінь Сонця» Ярославу Бабичу присвятили пісню «Сонця літ», аби йому було легше у кращому світі.

Оскільки Україна живе у часи бойових котлів та тюрем для українських патріотів, гостей фестивалю закликали сприймати усі негаразди з усмішкою, як козаки, адже українці - непереможні. Побажавши, щоб бійці швидше поверталися до рідних домівок, а нові політв’язні (наприклад, підозрюваний у вбивстві Олеся Бузини Андрій Медведько) були найшвидше звільнені, виконали пісню «Їхали козаки».

Завершили виступ на радісній ноті. Так, соліст гурту Сергій Василюк нагадав, що саме сьогодні народився Василь Лютий (відомий під духовним іменем Живосил), автор легендарної пісні «Меч Арея». Виконанням драйвової та патріотичної композиції завершили виступ.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Перехожий Показати IP 1 Серпня 2015 00:09
Йоб**ий стид! Позавчора ще на Волині відспівували українського військовика, який загинув на Сході, а вже сьогодні ці малолітні мавпи, які голосніше за всіх верещать про патріотизм, скачуть під сценою, трясуть патлами і ще й платять за це гроші! Це просто ЗАНАВІС!
viz69 до Перехожий Показати IP 1 Серпня 2015 12:06
Придурку, чому верещиш, як недорізане порося? Розумника ліпиш з себе. Що, всі вже понад рік мають одягнути чорне і ходити траурними маршами? Тобі,запроданцю, просто муляють очі патріотичні заходи для нашої молоді.
Перехожий до viz69 Показати IP 1 Серпня 2015 12:37
Піди розкажи те ж саме матерям і вдовам, які втратили своїх жінок і чоловіків! Запитай в них: "Ви не проти, щоб ми тут в парку "патріотично" потрусили патлами"? Ні совісті, ні поваги. Ніхто не каже одягнути чорне, але є якісь межі всьому. Ви верещите про війну. Так ти мені покажи, бл*ть ти така, хоч одну країну, яка будучи в стані війни фестивалить, бухає і займається іншими, неприродніми для воєнного часу, справами. Ви - лицеміри! Минулого року "Ніч в Луцькому замку" скасували, бо війна, а "Бандерштадт" провели. То що? Для Бандерштадту війни не було? У вас для всіх війна, крім вас самих.
viz69 до Перехожий Показати IP 1 Серпня 2015 14:15
Слухай, мурло неотесане, підтримка фестивалю бойовими полками не свідчить про патріотичність акції? На Бандерштаті сьогодні о 15-00 буде виступати командир полку Дніпро-1 Юрій Береза, поділися з ним своєю маячнею. Порядок охороняють і проводять навчання бійці полку Азов, то про що ти мелеш, йолопе?
Перехожий до viz69 Показати IP 1 Серпня 2015 18:51
Бойовими полками? Якими? Які зараз бурштин миють? ЧПокличте ще хлопців з 51-ї! Аааа, ах да! Забув, її ж розформували через таких от "поцрєотів", як ви... а тепер судять. А що Береза? Ти хоч знаєш, що він депутат взагалі! В АТО може був зо три рази і то, для пофоткатись. Знаєш, хто справжні герої? Нікому з вас невідомі Василі, Петри, Миколи з Полісся, які через тупість влади та пиз*ливість таких, як ти, просиділи в полонах, повтрачали руки-ноги-очі. Такі будуть виступати?
мирнаЯ Показати IP 1 Серпня 2015 07:02
А в нас що, музиканти окрема каста, не підлягають призову?
Лучанин Показати IP 1 Серпня 2015 09:09
Бандерівська тінь сонця поки що наступила лише на Донбасі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus