USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Гройсман «забув» про обіцянку щодо військових 14 бригади

7 Червня 2017 17:30
Народний депутат України Ігор Гузь (на фото) нагадав Прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману про невиконану обіцянку, яку останній дав майже рік тому. Йдеться про добудову багатоквартирного будинку для бійців героїчної 14-ої бригади.

Про це Ігор Гузь написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Пане Volodymyr Groysman, потрібно тримати слово або ж не розкидатися обіцянками», - звернувся нардеп до прем’єра.

Як пише Ігор Гузь, у місті Володимирі-Волинському, де розташована героїчна 14-та окрема механізована бригада, вже декілька років не можуть добудувати 44-квартирний будинок, стан готовності якого 80% Квартири у цьому будинку мають отримати військові, а також сім'ї загиблих воїнів. На добудову вже й гроші виділені, і визначили фірму-підрядника з Вінниці, але нічого на практиці не зроблено.



«З цього приводу у парламенті прозвучало п'ять моїх виступів і була відповідна реакція та розпорядження прем'єр-міністра добудову будинку завершити. І гроші виділили і вінницьку фірму-підрядника визначили, а віз і нині там.

Пане Гройсман! Давайте поставимо крапку у цьому питанні бо в іншому випадку буду змушений ініціювати приїзд всіх тих військових, хто має отримати квартири у будинку до Києва для відвертої розмови», - йдеться у дописі.

Обіцянка прем’єр-міністра, дана 9 вересня 2016 року, завершити будівництво до кінця року:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus