USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Грузинських дітей приймуть луцькі родини?

15 Серпня 2008 16:52
У Луцьку організовують загони, які надаватимуть волонтерську допомогу постраждалим від війни жителям Грузії. Про це під час прес-конференції 15 серпня розповів голова ВОО ГП «Пора» Андрій Бокоч, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Записуватимуть у волонтери добровольців. Як зазначив пан Бокоч, ця акція має винятково аполітичний характер. «Кожен, хто вважає, що має змогу допомогти, може долучитися до доброї справи. Бо в такій ситуації, що склалася тепер у Грузії, не можна стояти осторонь», – сказав голова ВОО ГП «Пора». Особливо необхідними будуть лікарі та медсестри, представники будівельних спеціальностей, фахівці з організації громадського харчування, психологи. Оплата за проживання та харчування проводитиметься партійною організацією та інвесторами.
Також одним із напрямків допомоги стане долучення мешканців Луцька до прийому постраждалих грузинських дітей у свої сім’і на оздоровлення та психологічну реабілітацію. Окрім цього, тривають переговори з волинськими оздоровчими таборами про прийом постраждалих дітей. Також ВОО ГП «Пора» проводитиме набір спецзагонів для психологічної та духовної допомоги. На запитання, чи організовують вони збір гуманітарної допомоги, пан Бокоч зазначив: така акція триває, речей уже є достатньо, і при потребі їх одразу ж надсилатимуть.
За словами Андрія Бокоча, ця збір благодійної допомоги йде в усіх областях України. За детальнішою інформацією можна звертатися за телефоном +380938814879 (контактна особа – Дмитро Катишев).
Довідково:
Найбільш постраждале місто Грузії Горі повинно було стати містом побратимом Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus