USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гриценку «ПРіБЮТ» нагадав хунту

6 Червня 2009 14:10
Переговори щодо створення нової коаліції між БЮТ та Партією регіонів схожі на спроби привести до влади хунту. Про це заявив лідер «Громадянської позиції», голова парламентського Комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко, – повідомляють «Волинські Новини».
 
«Якщо мова йде про розбудову коаліції з метою подолання економічної кризи – таку ініціативу можна було б підтримати. Але зараз йдеться про інше – намагання через кулуарні переговори внести зміни до Конституції, незаконно продовжити строк повноважень Верховної Ради, впровадити імперативний мандат та вкрасти у народу право самим обирати голову держави», - наголосив Гриценко.
 
Члени «Громадянської позиції» вважають, що в українського народу хочуть вкрасти право обирати Президента, позбавити народного депутата права голосувати - змусити його виконувати волю партійного вождя (імперативний мандат), а також хочуть вкрасти додаткові два роки повноважень.
 
«Коли понад 30 мільйонів українців йдуть на виборчі дільниці та обирають того чи іншого кандидата в президенти – це одне. А коли декілька політиків сідають і вирішують, кому бути головою держави – це неприпустимо», - підкреслив Гриценко.
 
«Громадянська позиція» буде об’єднувати свої зусилля з іншими громадськими організаціями, аби не дати «хунті» реалізувати свої антинародні плани. Тому Всеукраїнська громадська організація «Громадянська позиція», її голова Анатолій Гриценко звертаються до Юлії Тимошенко та Віктора Януковича із закликом одуматися і відмовитися від своїх планів таємного внесення змін до Конституції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus