USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Грицюк відсудив Кручу у Шиби, а тепер не проти віддати назад?

17 Червня 2010 15:26
Обласна влада може розглянути питання про передачу обкомівської дачі «Круча» місту Луцьку.

Про це заявив голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк в інтерв’ю «Волинській правді» .

«Волинська обласна територіальна громада, в тому числі і лучани, мають комунальну власність. Коли ми побачили, що в переліку об’єктів Луцької міськради для продажу незаконно опинилася «Круча», то вирішили довести, що цей об’єкт є власністю сіл, селищ, міст області. Так воно і є», - сказав Грицюк.

«Ми пройшли ряд судів і довели це. Але ми можемо розглядати питання передачі цього приміщення місту Луцьку для, скажімо, якоїсь установи. Нехай поселяються. Майно потрібно використовувати раціонально», - додав голова Волиньради.

«Нещодавно я запросив Бориса Клімчука подивитися на це приміщення, щоб визначитися, що там має бути. Приміщення старіє і занепадає», - розказав Грицюк.

Довідково:

У серпні 2009 року Господарський суд Волинської області задовольнив позов прокуратури Волинської області в інтересах держави та територіальної громади Волинської області в особі Волинської обласної ради до Луцької міської ради та її виконавчого комітету стосовно приміщення колишньої обкомівської дачі «Круча» по вулиці Дубнівській, 26 а у місті Луцьку.
Позов був зроблений після того як у листопаді 2008 Луьцка міська рада вирішила виставити «Кручу» на аукціон. Міська рада мотивувала свої рішення тим, що саме що вищезгадане приміщення було передане на баланс Луцького виробничого об’єднання готельного господарства, знаходиться на території міста Луцька та використовується для задоволення потреб міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 17 Червня 2010 18:21
Тепер нехай Грицюк зі своєї кишені відшкодує витрати на безглузду судову тяганину...
за кавою Показати IP 18 Червня 2010 12:41
Передати місту, потім продати з аукціону (якась солідний бізнесмен, може і немісцевий купить за нормальні гроші), а за виручені кошти ремонтувати дороги! А то зараз поселять якогось акцептора, типу нікому непотрібну бюрократичну установу чи громадську організацію..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus