USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Губернатор кличе Алфьорова у Ковель

27 Листопада 2012 11:35
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук кличе торгувати «соціальним» хлібом у Ковелі бізнесмена В'ячеслава Алфьорова. Про це губернатор заявив під час оперативної наради в ОДА 27 листопада.

За словами посадовця, «соціальний» хліб від ТзОВ «Волиньторгхліб», що продається у Луцьку, дешевший ніж той, яким торгують ковельські підприємці. «В Ковелі хліб на цілу гривню дорожчий!» - наголосив губернатор.

Борис Клімчук також відзначив: «Волиньторгхліб» повернувся до цін (на «соціальні» сорти хліба – «ВН») – умнічка, патріот! Запропонуйте, хай «заходить» в Ковель і торгує хлібом!»

Голова ОДА також доручив головному санітарному лікареві краю Наталії Янко влаштувати перевірку підприємств, що постачають хліб з інших регіонів на Волинь. Зокрема, перевірити, у яких умовах ті транспортують хлібобулочні вироби. «Приписи маркетам зробіть серйозні! Бо там власники ні сном, ні духом про те, що роблять менеджери. Лотки мають бути дерев'яні – це вікова традиція!» - наголосив Клімчук.

Нагадаємо, нещодавно волинські хлібопеки отримали попередження від Антимонопольного комітету України, через збільшення цін на хлібобулочні вироби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Українець Показати IP 27 Листопада 2012 12:37
Царь во гневе.
викладач Показати IP 27 Листопада 2012 13:54
а не ох....в він????
несоціальний хліб Показати IP 27 Листопада 2012 16:45
Нехай губернатор їсть хліб Алфьрова, зі стегенцями щурів, з якими люди приходять в редакції газет. Алфьоров - рідкісний плюшкін, класичний. Гоголівський в коротких штанцях перед ним. А ще скажу губернатору неіснуючої губернії, що дешеве мясо собаки їдять - так стверджує народне прислівя.
Андрій Показати IP 28 Листопада 2012 00:43
Я так собі думаю, що цар Борис отримав непогану "мзду" від пана Алфьорова, останній, видно, хоче стати монополістом на Волині, посунувши всіх не місцевих виробників хліба !!!
Петро Показати IP 28 Листопада 2012 05:44
Да Смєтюх всьо прос-в, і вибари і хлєб. Кіндер прав, шо погнвв цього недоумка.
Василь Показати IP 28 Листопада 2012 09:45
Правильно, бо Смітюх з своіми цєнами обнаглів. То на кожну булку хліба ліпив свою морду перед вибарами, а тепер хліб дорожає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus