USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Губернатор незадоволений роботою директора школи

3 Червня 2013 16:08
Голова облдержадміністрації порадив начальнику управління освіти Олександру Хомичу провести кадрову політику стосовно Жидичинської школи.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови ОДА 3-ого червня.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук висловив незадоволення роботою директора Жидичинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Зокрема, як стало відомо з інформації управління освіти і науки облдержадміністрації, керівник школи Сава Гонтар - уже на пенсії, відтак можлива його зміна.

«Є різні ветерани. Саша, проведи кадрову політику» , - звернувся голова ОДА Борис Клімчук до начальника профільного управління Олександра Хомича.

Своєю чергою, головний освітянин області в коментарі «Волинським новинам» повідомив, що питання про заміну директора поки що не розглядають.

«Мова йде про керівника, який уже на пенсії. Школа потребує нового обличчя, не лише у плані матеріально-технічної сторони, але й у питанні організації підходів. Він для себе повинен зрозуміти, що, можливо, треба дати можливість молодшим, чи іншим працівникам, які можуть суттєво покращити роботу. Для себе я ставлю завдання зрозуміти відповідність фахового рівня працівника тим завданням, які ставлять у частині управління цією школою. Я не готовий зараз сказати, відповідає він посаді чи ні. Я, чесно кажучи, особисто не знайомий з цією людиною і ніколи там не був. Тому ставлю завдання поїхати і поспілкуватися. Якщо не відповідає рівень керівника займаній посаді, то я йому це скажу в очі. Яке рішення він прийме я не знаю», - зазначив Олександр Хомич.

Також освітянин повідомив, що планує поспілкуватися з директором Жидичинської школи до 1-ого вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
директор школи Показати IP 3 Червня 2013 16:42
А хто б поспілкувався по цих питаннях з Клімчуком? Про цінність його підходів до керівництва? Про те, як він людям влаштовує через прокуратуру по 200 допитів у рік? Цікавий варіант. До пори жбан воду носить.
Лучанин Показати IP 3 Червня 2013 16:49
Шкода Клімчука. Якщо голова ОДА опускається до такого рівня-гріш ціна його кадровій роботі. А головний освітянин в черговий раз дурня клеїть,який ти керівник,коли не знаєш ситуації у своїй галузі. Все набагато простіше-директор не з партії регіонів!
волинянин Показати IP 3 Червня 2013 17:05
Для Клімчука людина це сміття! Він же пан "губернатор". Та що говорити про бідного директора,ви подивіться як ПРдурки ламають людей через коліно,як що ти не член ПР тобі зась до керівної посади.А потім дивуються ,хто їде на "антифашистські" мітинги
Штефан, Луцьк Показати IP 3 Червня 2013 17:49
Б.Клімчук, щоби його не обзивали більше неголеним кнурякою, повинен бути незадоволеним, як мінімум, половиною керівників волинських шкіл та ДНЗ. Борисе Петровичу! Назвіть, хоч одну позитивну, у площині Законів України та Конституції, освітню установу чи дитсадок на Волині, яка б відповідала всім вимогам часу. Де б "покращення настало вже завтра!" Чекаю.
Коля Показати IP 3 Червня 2013 19:16
"Саша, розберись!" Це рівень крайового очільника? Європейця? Посла! Блігадір тракторної бригади, не більше. Саша, дай Борі дулю.
Питання до Коля Показати IP 3 Червня 2013 20:12
Що тримає на роботі людей після 60, в той час як молодь немає роботи? Нічого про цього директора не хочу сказати. А в загальному як Ви вважаєте?
Відповідь до Питання Показати IP 3 Червня 2013 20:35
Вважаю, що й Борі вже час складати лапті...
я до Коля Показати IP 3 Червня 2013 23:57
Схвалюю вашу позицію, Миколо! Це почерк совкового хамовитого, обмеженого "начальнічка". Від себе не втечеш.
волинянин Показати IP 3 Червня 2013 21:39
Є різні ветерани. Вітя, проведи кадрову політику! Цього вже вимагають волиняни.
Александр до волинянин Показати IP 4 Червня 2013 11:02
И направь, Витя, на Волынь Кернеса или Костусева. Так, чтоб жизнь слишком умным и смелым медом не казалась...
Олександра до Александр Показати IP 4 Червня 2013 11:09
О, так! Адже ми тут усі купаємось як вареники в маслі
Александр Показати IP 4 Червня 2013 12:45
Вам еще и на масло хватает? Расслабились, точно...
Пєтя Показати IP 4 Червня 2013 19:08
Шоу "Саша і Сірожа". - Коли вже воно піде на пензію і залишить Волинь у спокої? Соромно дивитись на це опудало і неможливо слухати хамську мову.
А ндрій Показати IP 4 Червня 2013 21:00
Звичайно,незамінимих у нас немає,є просто незамінені,я маю на увазі Клімчука.
нічний сторож Показати IP 5 Червня 2013 05:04
Простий директор школи - чергова жертва небритого хамидла. 37-й рік, товарісчі!
vint Показати IP 6 Червня 2013 11:10
Климчук хам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus