USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни проти «немісцевого» директора школи

30 Вересня 2015 13:40
Мешканці села Житнівка Камінь-Каширського району проти призначення директором школи людини з іншого села.

Про це стало відомо під час третього пленарного засідання 36 чергової сесії облради сьогодні, 30 вересня.

Депутат облради Олександр Пирожик повідомив, що волиняни з села Житнівка Камінь-Каширського району проти того, аби директором школи призначили педагога з іншого населеного пункту.

Відтак, селяни просять призначити когось із місцевих вчителів, оскільки досвідчених педагогів в селі достатньо. Мешканці Житнівки навіть їздили в райвідділ освіти, де їх усно запевнили, що їхнє прохання врахують.

Та волиняни районним чиновникам не вірять, і вважають, що їх прохання проігнорують.

Відтак, вони звернулися до депутатського корпусу з проханням підтримати їх та звернути увагу на це обласних чиновників.

Однак депутати відповідний запит не підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Богдан Козік Показати IP 30 Вересня 2015 15:44
"Волинські новини " написали незакінчену новину,зманіпулювавши інформацією озвучену Пирожиком. В депутатському звернені Пирожика ацент був не на те, що в Житнівці люди "проти того, аби директором школи призначили педагога з іншого населеного пункту" , а на те, що Є БІЛЬШ ДОСТОЙНІ КАНДИДАТИ НА ЦЮ ПОСАДУ! Не маніпулюйте інформацією і думкою людей!!!
Богдан Козік Показати IP 30 Вересня 2015 15:57
Ось тут - справжня суть проблеми http://visti-kamenia.com/news/v-seli-zhitnivka-lyudi-kategorichno-proti-priznachennya-direktorki-novozbudovano-shkoli-05179-0
Дончанин Показати IP 30 Вересня 2015 16:07
Иными словами, сельчане хотят чтобы директором школы был кум кума либо сват свата, т.е. тот, к кому можно прийти с сельхознапитком и решить все насущные проблемы в обход закона.
Леді до Дончанин Показати IP 30 Вересня 2015 17:44
В тому то і справа,що хочуть призначити ту ,якою легко маніпулювати ,ту яка буде робити те що кажуть зверху ту в якої на першому місці кар єра,а не учні. А якщо село проти,то до цього варто прислухатись!!!Претендентка є ставленницею влади,яка в нашому районі нічого не варта!
Водовоз Показати IP 30 Вересня 2015 17:31
Да согласен я тоже против него и КОМПАНИИ!!!Пускай будет УКРАИНЕЦ который переживает про НАРОД УКРАИНЫ!!!
Богдан Козік Показати IP 2 Жовтня 2015 05:59
А тут - справжня і повна суть запиту Пирожика , а не та "обрізана" маніпуляція в цій статті на "Волинських новинах" . http://visti-kamenia.com/news/deputat-svobodivec-ozvuchiv-na-sesi-volinsko-oblasno-radi-deputatskiy-zapit-shchodo-nedopushche

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus