USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Губернатор знає, кого «нагнути», щоб полагодити луцькі двори. ФОТО

5 Червня 2013 08:54
У Луцьку уже зроблено капітальний ремонт у 5-ти дворових територіях. Дві з них оглянули голова ОДА Борис Клімчук та міський голова Микола Романюк 4-ого травня.

Очільник міста та губернатор оглянули капітально відремонтовані дворові території на вулицях Кравчука 26 і Грабовського 7-9. Там комунальники уклали асфальт, облаштували дитячі майданчики, встановили лавочки та ворота на спортивному майданчику, а також відновили дворове освітлення.

«Я «нагинаю», ревізую, тоді будуть дворові території»

На ремонт цих двох дворових територій лише на асфальтове покриття витратили з обласного бюджету 1 мільйон 560 тисяч гривень. Голова облдержадміністрації зазначив, що гроші на дворові території пішли зі спецфонду, де є перевиконання і розповів, що ж це за спецфонд: «Це вигоди від нашого географічного положення. Перша реєстрація автомобілів, які ввозять з-за кордону. Це має бути синхронна робота адміністрації, митниці, ДАІ, МРЕО і бізнесу, який цим займається. Я «нагинаю», ревізую, проводжу позапланові перевірки. Знаю, «решал», «помагал». Тут треба, щоб МРЕО, а в нас їх - 6, залучали бізнес для першої реєстрації авто, яке в’їхало на території області з-за кордону. Мені не цікаво, коли цей автомобіль потовче наші дороги і зареєструється в Миколаєві. Мені треба тут. Тоді будуть дворові території».

У Луцьку планують відремонтувати 23 дворові території
За словами Луцького міського голови Миколи Романюка, ремонтували дворові території за принципом, де - найгірша ситуація. А також хочуть, щоб такі ремонти були у кожному мікрорайоні. «Передбачали до 2-х мільйонів, але уже цих грошей немає. Будемо сподіватися на додаткові кошти. Комплексний ремонт включає: асфальт, бордюри, дитячі майданчики і освітлення».

Мер заявив, що капітальні ремонти планують зробити у 23-х дворових територіях. Зокрема у червні: на вулицях Винниченка, 47, 49, 51, Степана Бандери 18,20, Янки Купали, 15, Ветеранів, 13 проспектах Відродження, 14а, 14б, 16а, Перемоги, 10. А до кінця року хочуть охопити вулиці: 8-го Березня, Івана Огієнка, Наливайка, Федорова, Потебні, Арцеулова, а також проспектах Відродження, Соборності, Молоді, Президента Грушевського, бульварі Дружби Народів.
































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
віктор Показати IP 5 Червня 2013 09:33
Борис Петрович. А нагніть ще когось на Братковського 20. Допоможіть з тим котлованом.Вже сім років не засипаний стоїть.Колись був гарний скверик. Допоможіть відновити.
Євген пробач. до віктор Показати IP 5 Червня 2013 10:51
Я голосував за ВО "Свобода" а толку з них нуль один гам да шум, добре що виграв Ткачук за якого буду голосувати за будь яких обставин і за жодного політ забарвлення, нарешті хоть видно що таке депутат. Дякую Євгене за покриття!
БПК Показати IP 5 Червня 2013 09:39
віктор! Із задоволенням, але це робота міського голови - Романюка! Всі питання до нього, ви його обирали!
777 Показати IP 5 Червня 2013 10:17
«Я «нагинаю», ревізую, тоді будуть дворові території»...Чи то має так поважна, стара людина, а тим паче губернатор говорити? Тільки якщо люди не бачили те все "дійство" насправді, то можуть повірити у діяльність влади.Ось вчора мені поталанило побачити у себе біля хати стільки начальства на одному метрі квадратному. Враження гнітюче.Люди їм "мусорники прямо у вікна", а вони "просто їх закривайте".Люди їм "щойно покладений асфальт розповзається під новенькою калюжею", а вони "чого вам там ходити".ПОЗОРИЩЕ!!!Цікаво було б зробити такий же рейд по "прибудинкових" територіях наших місцевих "слуг народу".От був би фурор!
777у до 777 Показати IP 5 Червня 2013 13:32
Начальники хоч і живуть в більш "крутих" будинках, але за своєю територією самі стежать, а ці жителі папірець під ногами не помітять, а ще й самі підкинуть! Не потрібно на дзеркало кивати, коли пика крива!
777 Показати IP 5 Червня 2013 11:03
для євгена пробач. І з чого видно велику і чітку депутатську позицію Ткачука? Бігати за губернатором і Романюком і посміхатися?
голубі до 777 Показати IP 5 Червня 2013 11:47
посміхаються. бо голубі.....
Євген пробач. до 777 Показати IP 5 Червня 2013 11:53
Якби не він мали б ми там дулю а не дорогу! Де Боруцький якого ми обрали?
Лучанин Показати IP 5 Червня 2013 11:44
Саме головне "решайло" проінспектувало Луцькі двори!Що це за методи "нагинаю"?Уркаганський жаргон! Не "нагинати",а заставляти працювати потрібно чиновників.І це не функції "губернатора".Романюк без вас порішає!Займіться областю,дороги просто жах!
ЛучанинУ до Лучанин Показати IP 5 Червня 2013 13:35
Тому що по іншому не можна з нашими людьми! Були б в області інші "рішали" - то ви б і кілометра асфальту в області не побачили!
волинянин Показати IP 5 Червня 2013 11:59
Чого пхати неголений писок в міські справи!В області роботи хоч відбавляй!Нагинати потрібно заступників голови ОДА,нач.управлінь,департа- ментів!Дороги в області жахливі!"Покращили" їх на98%.Ганьба!На 21 фото красномовний жест "губернатора"! Гарно виглядає Клімчук на лавці поруч з пенсіонерами. Там йому місце!
волинянинУ до волинянин Показати IP 5 Червня 2013 13:39
Тому що це гроші обласного бюджету і якби не спец-фонд, про який каже Климчук, ви б жодного двору, жодної заасфальтованої вулиці в Луцьку б не побачили! Навчіться спочатку вникати в суть питання, а потім, за замовленням, писати!
волинянин Показати IP 5 Червня 2013 17:07
Потрібно вже нарешті і вам за три роки вникнути в суть питання. Волинь за період правління Клімчука "покращує"життя волинян лише на папері. Запитайте жителів області чи їм стало жити краще.Проффесіонали
волинянин Показати IP 5 Червня 2013 17:17
Обласний бюджет ледве виконується і то лише шляхом фінансових маніпуляцій Никитюка. Щоб позакривати фінансові дірки потрібно змінити бюджетну систему, левову частку податків залишати для розвитку Волині.Але кому про це говорити. Нинішній владі,для кого слова відкат та дерибан основа життя.Схаменіться ПР смотрящі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus