USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гунчик проігнорував сесію, «обробляючи» в цей час сільських голів, – Рубльов

14 Березня 2017 18:51
Депутати Волинської облради від БПП у повному складі на чолі з головою Волинської ОДА Володимиром Гунчиком не прийшли на сесію облради, де розглядали питання заборони торгівлі з терористами. Натомість, у цей час голова ОДА, який пройшов в раду за списком БПП, у своєму робочому кабінеті вирішував партійні завдання, змушуючи сільських голів поповнити ряди партії.

Про це заявив голова фракції УКРОП в обласній раді Вячеслав Рубльов під час позачергової сесії Волинської облради 14 березня.

Вячеслав Рубльов зазначив, що в той час, коли тривала позачергова сесія, голова ОДА Володимир Гунчик викликав на зустріч деяких сільських голів для проведення «співбесіди» щодо співпраці з БПП.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, Гунчик викликає окремих голів неодноразово, намагаючись «дотиснути» тих, хто сумнівається. Зі слів джерела, таким чином держслужбовець намагається укріпити позиції партії на місцях перед виборами до ОТГ.

Редакція ІА Волинські Новини звернулась з офіційним запитом у Волинську ОДА, в якому просить дати відповіді на запитання про те, де перебував у час проведення сесії голова ОДА та на якій підставі держслужбовець у свій робочий час вирішував партійні завдання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Робсількор Показати IP 14 Березня 2017 20:53
...голова ОДА ...викликав голів...і сам голова "У відповідності" до редактора, та ще й головного супер.
Анатоль_ Показати IP 14 Березня 2017 21:46
Волинь за Гунчика!!!
бульба боровець Показати IP 14 Березня 2017 21:52
я радий що мій коментар прочитаний і нерийтесь по ір))) зверніться до мене напряму000)))
Анонім Показати IP 15 Березня 2017 00:53
ГУНЧИК ЛИ**УВ ЗАДНИЦЮ ПЕЦИ ЛИПЕЦКОГО! ГУНЧИКУ НАПЛЕВАТЬ НА ВСИХ УКРАИНЦИВ ВОЛИНИ! ГУНЧИКУ БО**О ДАВАЙ! ГУНЧИК ВАС ПОСЛАВ В ОКОПЫ ГНИТИ И НА ПОХОРОНЫ НЕ ПРИХОДИТЬ... ГУНЧИКУ КРИМ СВОГО БО**А НИЧОГО НЕ ПОТРИБНО! ГУНЧИКА ДОЛОЙ!
124 Показати IP 15 Березня 2017 21:49
гунчик м%зь,своіх синів не послав на захист своіх маєтків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus