USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гунчик прокоментував закупівлю луцьким «Богданом» деталей з РФ

31 Січня 2018 15:00
Губернатор області прокоментував закупівлю луцьким заводом «Богдан» обладнання з Російської Федерації на четвертий вік війни з російським агресором на Донбасі.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, який свого часу керував луцьким заводом «Богдан», відзначив, що потрібно відмовлятися від співпраці з країною-агресором. Однак, на його думку, підприємству для цього потрібен перехідний період.

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

«Технологічні процеси змінити а один день неможливо. Я як один з колишніх корпорації ще раз говорю сьогодні керівництву «Богдана», що потрібна стратегія розвитку підприємства таким чином, щоб ми відмовилися від закупок комплектуючих і техніки, які виробляє країна-агресор».

До слова, війна в Україні триває вже чотири роки. Однак за цей час співпрацю з агресором волинський завод не припинив.



Нагадаємо, нещодавно Інформаційне агентство Волинські Новини публікувало документи, які підтверджують, що луцький автозавод купує деталі для тролейбусів у фірми з країни-агресора. І це в той час, коли весь цивілізований світ засудив дії Росії, і більше 40 країн, аби припинити агресію Росії проти України, застосували санкції щодо РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ну і... Показати IP 31 Січня 2018 15:30
Знайшли зрадників, от Монатік, Лорак і Компанія то зрадники, а "Богдан" - кормілєц сильник краю сього, може далі співпрацювати з Росією(((
Автозавод Показати IP 31 Січня 2018 16:02
Пора на завод до гарних жінок, а то тільки носаті......))))))))))))))))
333 Показати IP 1 Лютого 2018 13:33
не розкачуйте лодку бо путін нападе, а якщо без гумору то про цих ви...родків владних ми з часом багато чого взнаєм , і як торгували , і як добровольців в котли заганяли , як знищували економіку, як довели населення до зубожіння, надіїмся що іхній час скоро сплине і в майбутньому ми іх побачимо у вязницях

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus