USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гунчик запевнив, що його команда працюватиме з новим головою ОДА

26 Березня 2018 09:44
Посадовці, які працювали під керівництвом екс-голови ОДА Володимира Гунчика, можуть продовжити роботу на посадах у команді новопризначеного керівника облдержадміністрації Олександра Савченка.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 26 березня.

Новопризначений голова ОДА Олександр Савченко зазначив, що він сподівається, що співпрацюватиме з екс-головою ОДА Володимиром Гунчиком як з депутатом облради та як з людиною, яка має значний досвід управління великою територією. Наразі він не готовий сказати, у якій формі відбуватиметься співпраця, можливо, мовляв, Володимир Гунчик буде «головою старійшин».

Екс-голова ОДА Володимир Гунчик зазначив, що президент поставив чітке завдання продовжувати все робити для того, щоб область розвивалася. Він повідомив, що є людиною президента і продовжуватиме працювати в команді президента, тому вони домовилися, аби нічого не змінювалося в частині спільної роботі та співпраці. Він зауважив, що його завданням як колишнього голови ОДА є сприяти та прискорити входження Олександра Савченка на посаду, щоб люди, які працювали у команді Гунчика, продовжили працювати в команді нового голови ОДА. З його слів, ця команда може виконати завдання, які ставить президент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 26 Березня 2018 10:00
надіємось що в управлінні екології накінець то настане порядок і ці побори які намагається здирати новохатський і ці люди які оформлені по штату а на роботу по пів-року не ходять з цим також розберуться
ОДА Показати IP 26 Березня 2018 11:34
Гунчик йди від нас! Нічого гарного не зробив! Тільки керувала ... Бог все бачить ( зрадник ти в друзях і в сім’ї ).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus