USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Депутат звинуватив Гунчика в державній зраді

23 Листопада 2017 11:54
Очільника СБУ у Волинській області просять перевірити діяльність голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика, мовляв, його дії можна кваліфікувати як держдзраду через блокування роботи підприємств Волині.

Про це йшлося під час засідання чергової шістнадцятої сесії Волинської обласної ради сьомого скликання 23 листопада.

Депутат облради, директор КП «Волиньприродресурс» Василь Столяр озвучив своє запитання до начальника управління СБУ у Волинській області Юрія Фелонюка.

«Виконавча влада в області, на чолі з головою ОДА Володимиром Гунчиком блокує роботу ДП «Волиньторфу», бо не погоджує видобуток торфу. Суд визнав протиправним дії Гунчика та ухвалив скасувати його незаконне розпорядження. Якщо він такі не надасть згоди на видобуток торфу, то через рік підприємство розвалиться. Тому запитання до Юрія Фелонюка: прошу перевірити чи не вбачаєте в діях Гунчика умислу заподіяння економічної шкоди. А також його дії можна розцінити як державну зраду, за що має настати покарання від 12 до 15 років. А якщо підприємство занепаде,то це можна кваліфікувати, як диверсію. Прошу це питання вивчити та дати мені відповідь у десятиденний термін», - озвучив запитання депутат.

Присутні депутати підтримали колегу, аби йому відзвітував Юрій Фелонюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ytr Показати IP 23 Листопада 2017 12:02
гунчик це засланий козачок.закриття вугільних підприємств волині - з його подачі.
Сусід Показати IP 23 Листопада 2017 12:11
Він зрадник в усьому ( навіть в сім'ї ).. Це морально-низко для такого рівня людини.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus