USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

І в дощ лучани раділи святу морозива

14 Травня 2016 18:00
Cвято морозива від ТМ "Рудь"відбулося у Луцьку сьогодні, 14 травня, у рамках відкриття туристичного сезону на Волині. Щорічно організатори дивують маленьких лучан розмахом заходів та оригінальними розвагами.

Всі охочі, які завітали у Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки, могли зробити біотатуаж, аквагрим, екстравагантну зачіску, або ж своїми руками виготовити іграшку.
На заході "ходила" особлива валюта - "рудики". Їх можна було придбати за обгортки від морозива "Рудь".

Попри негоду аніматори розважали дітей конкурсами, дарували солодкі подарунки та пообіцяли, що свято морозива повернеться до Луцьк ще раз - 11 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
не лучанин Показати IP 14 Травня 2016 18:11
ще не так давно луцька "Троянда" пропонувала своє смачне морозиво по всій краіні .а тепер радіємо чужому...
Серж Показати IP 15 Травня 2016 00:49
Кароче, це було жахливо, організація вуличного дійства, в дощ, на алеі зіпсувало не лише свято а й клумби. Подарунків не хватило всім бажаючим, по 10-30 людей, під дощем, стоять в черзі до палатки, щоб щось виграти, іх відтісняють працівнки "атракціонів", проходу немає, мені доводиться йти по клумбочці. Був мер казав: "ми за євросоюз" ууу бо 14 травня -день ЄС в Луцьку
Дмитро Показати IP 15 Травня 2016 10:09
Організація просто жах, Це ще багатьох дощ спугнув, я уявляю що було б якби дощу не було. На один малюнок на тілі треба з дитиною простояти 3 години.. Не всіи дітям вистачило призів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus