USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«І знову поперли тупі москалі… Це Чорнобаївка». У центрі Луцька гурт Ot Vinta збирав гроші на ЗСУ. Фото

11 Червня 2022 08:00
Вже не вперше на вулиці Лесі Українки, що в самісінькому центрі Луцька, відомі музиканти-волонтери збирають кошти на потреби українських воїнів, які захищають нашу землю від російських загарбників. Цього разу в обласний центр Волині завітав рівненський гурт Ot Vinta на чолі з фронтменом Юрком Журавлем.

Черговий концерт #angarmusicstage, на якому збирали кошти на закупівлю 500 турнікетів для воїнів, відбувся 10 червня.

Ініціаторами вуличної музичної локації #angarmusicstage є луцький музикант Мирослав Кіруєв та фотограф й відеограф Віталій Шевчук.
Імпровізована сцена на перехресті вулиць Кривий Вал та Лесі Українки щодня працює у форматі вільного мікрофона. Заспівати чи пограти тут може кожен охочий. Раніше до волонтерства вже долучалися відомі музиканти - гурт «Фіолет», Віктор Жалнін з гурту «Мотанка», Сашко Положинський, фронтмен гурту МЕРІ Віктор Винник, місцевий гурт «Флайза», а також Ігор Діденчук, який у складі гурту Kalush Orchestra переміг цього року на Євробаченні.

Рівненська банда ще на саундчеку здійснила справжній фурор, тож Юрко Журавель попросив публіку почекати, коли розпочнеться справжній концерт. А ось на виступі фронтмен не давав сумувати глядачам, змушуючи кожного танцювати та підспівувати йому. Він закликав кидати кошти на підтримку ЗСУ, тож волиняни не лише класно провели час, а й допомогли українським захисникам.
Юрко Журавель відзначив, що під час війни матюкатися трошки можна, кажучи «путін – х**ло» та «русскій воєнний карабль, іді на**й».

«Як то кажуть, дорослі матюкаються, коли немає дітей, а діти – коли немає дорослих. Зараз ми усі боремося з одним ворогом, тому на час війни матюкатися трошки можна.

Розкажу вам анекдот. Хлопчик повертається зі школи і каже: «Мама, а мене Сєрьожка навчив класну пісеньку «Путін – х**ло ла-ла-ла-ла». А мама відповідає: «Ти що, синку, не можна казати Сєрьожка, треба говорити Сергійку», – пожартував Юрій Журавель.
Гурт виконав чимало запальних пісень, зокрема трек «Морська піхота», слова до якого написав волинянин Олександр Положинський. Також з вуличної сцени прозвучал «Накурила баба журавля», «Сімнадцять москалів» і пісня без фіналу «Чонобаївка», в якій багато серій.
«І знову поперли тупі москалі… Це Чорнобаївка», – співали гурт Ot Vinta та лучани, які не лише отримали багато позитивних емоцій від концерту, а й допомогли ЗСУ.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus