USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як краще провести новорічні свята*

18 Листопада 2013 15:12
Зараз саме час подумати про те, де ви зустрінете Новий 2014 рік! Туристична агенція «Баліна» підготувала для вас безліч цікавих пропозицій, за приємними цінами. Ми допоможемо Вам провести Новорічну чи Різдвяну ніч у незвичному форматі, щоб Ваше свято було особливим, з морозним подихом засніжених гір або овіяним теплим вітерцем ласкавого моря, десь високо в горах або на березі океану, сніжним або екзотичним. Ви ще не вирішили? Ми Вам допоможемо!!!
Пропонуємо неймовірну пропозицію:
Новорічний тур на о. Мадейра.Екскурсія Ліссабоном та Новорічна ніч на острові, який славиться своєю прекрасною природою, міцним вином та вражаючим Новорічним феєрверком, який занесений до Книги рекордів Гіннеса як найбільший у світі.
Новорічна ніч на о. Мадейра від 11 190 гривень (за 8днів, авіапереліт в ціні)
Поєднайте відпочинок із вражаючим шопінгом в Стамбулі. Неймовірні знижки, величезний вибір товарів допоможуть Вам придбати святкові подарунки та зустріч Нового Року в Марокко, пориньте в невідомий світ східного середньовіччя та насолодіться захоплюючими екскурсіями.
Новорічний тур Стамбул+Марокко від 13 450 гривень (за 10 ночей, авіапереліт в ціні)
Справжній рай Вам подарують Мальдіви. Білосніжний пісок, бузковий прозорий океан та повне усамітнення з природою.
Новорічний тур на Мальдіви від 16 390 гривень (за 12 ночей, авіапереліт в ціні)
Нові враження подарує новорічний круїз по Балтійському морю, вдень Вам запропонують цікаві екскурсії, а вночі, на лайнері, Вас чекає розважальна програма, дискотека. В Новорічну Ніч для Вас справжній НОВОРІЧНИЙ КАРНАВАЛ протягом всієї ночі! Новорічна гала-вечеря («шведський стіл» з включеними ціну туру напоями). Достаток з морепродуктів, величезний вибір закусок і десерту порадують навіть найвибагливішого гурмана.
Новорічний круїз від 2600 гривень за 6 ночей
Подаруйте собі та своїм дітям справжню казку!!! Побувайте в гостях у Санта Клауса! Відвідайте його селище в засніженій Фінляндії та опиніться в чудовому Санта-Парку, де разом з ельфами спробуєте зробити чарівні новорічні прикраси, покатаєтеся на казковому потязі та скуштуєте імбирне печиво місіс Санта Клаус.
Новий Рік в Фінляндії (автобусні тури від 4150 гривень, авіатури – від 7300 гривень)
А ще можна поринути у незвичний, дивовижний світ новорічної казки. Шалені ярмарки, безліч вогників, розпродажі і заряд неймовірного позитиву - все це чекає на Вас в різнобарвних столицях Європи!
Новий рік в Будапешті від 1200 гривень, Різдво в Будапешті від 1000 гривень
Новий рік в Кракові від 1120 гривень
Новий рік в Празі від 2100 гривень, Різдво в Празі від 2050 гривень
Новий рік в Парижі від 2800 гривень, Різдво в Парижі від 2950 гривень
Новий рік в Італії від 2250 гривень, Різдво в Італії від 2150 гривень
Новий рік в Амстердамі від 2300 гривень, Різдво в Амстердамі від 2250 гривень


Для тих, хто любить активний зимовий відпочинок, пропонуємо тури до засніжених гір Словаччини, Польщі, Болгарії, Грузії, Австрії, Франції, Італії, Фінляндії, Швейцарії. На Вас чекає справжня зимова казка: неймовірні білосніжні вершини гір та келих шампанського в готелі, біля каміну.
Новорічні канікули в Альпах від 6000 гривень, Новий рік на лижах в Болгарії від 2250 гривень
Новий рік на лижах в Словаччині від 1850 гривень, Різдво на лижах в Словаччині від 1550 гривень
Гірськолижний відпочинок в Польщі та Австрії, Новорічна ніч в Альпах від 4300 гривень
Різдво на лижах в Польщі від 2600 гривень

Також пропонуємо авіатури (7 ночей) на гірськолижні курорти:
Австрії від 8400 гривень, Андорри від 7300 гривень, Італії від 8000 гривень, Фінляндії від 8400 гривень

Якщо Ви полюбляєте справжній екстрим, то для Вас гірськолижні Різдвяні тури:
Альпи Італії та Австрії це 400 км трас Зимової Олімпіади 2006, SKI SAFARI, Сестрієре, Сауз д’Улкс, Сан Сікаріо , Клавьере , Чезана , Монтженевр , STUDY CARVING. Проживання в одному готелі по всій гірськолижній програмі туру! Готель біля підйомників, в центрі! Від 8550 гривень за 13 днів
На лижі до Бад Гаштайну. Поєднайте катання на лижах з відпочинком в термальних комплексах. Від 6750 гривень за 11 днів
Дві сторони Монблану - три країни в одному турі - це чудова можливість покататися в Італії: Червінія — Курмайор — Ла Туіль — Пила - Монте Роза. Франції: Шамоні, Ла Розьєр, Швейцарії: Церматт, Вербье. 700 км трас на 6 світових курортах! Монблан! Від 6200 гривень за 10днів
Селла Ронда в Італійських Альпах це "навколо світу" на лижах: Селла Ронда — Арабба / Мармолада — Валь ді Фаса — Валь Гардена — Корвара — Кортіна д’Ампеццо. 637 км трас, льодовик Мармолада, скі-сафарі. Можливий заїзд своїм автомобілем. Від 5850 гривень за 12 днів.
Три долини: Куршевель , Мерібель , Валь Торанс – це 600 км трас. Найбільший район катання в світі. Від 5050 гривень за 13 днів
Також для Вас бронювання котеджів, апартаментів, готелів на зимових курортах: Австрії, Італії, Франції, Словаччини, Польщі, Грузії, Андорри, Фінляндії!
Вам набрид холод і хочеться сонечка? Тоді для Вас святкування Нового року та Різдва в теплих країнах. Лише уявіть собі Екзотичний Новий рік: Ви в оточенні надзвичайного Індійського або Атлантичного океану, теплих морських хвиль та святкового настрою, який перевершить усі Ваші сподівання, навколо білосніжний м’якенький пісок, це те, про що ви мріяли весь цей час! Ми гарантуємо Вам справжній святковий настрій та нові почуття, які стануть прекрасним початком нового року, а також безкраї простори найкращих пляжів у світі.

А наші ціни Вас приємно здивують:
Новий рік в Єгипті від 4100 гривень за 7 ночей, все включено
Новий рік на Шрі-Ланці від 7400 гривень за 11 ночей, сніданки
Новий рік в Індії від 7790 гривень за 10 ночей, сніданки
Новий рік в Таїланді від 11 090 гривень за 11 ночей, сніданки
Новий рік в Домінікані від 13 940 гривень за 12 ночей, все включено


Вам хочеться чогось нового та незвичного? Тоді для Вас святкування Нового року в готельному коплексі «Арламов», який знаходиться в Польщі. Такого в Європі ще не було.
«Арламов» - це 156 гектарів неймовірної краси в оточенні лісів карпатської пущі, яка розташована на вершині неперевершеної гори з чудовими пейзажами. Також – це сотні квадратних метрів ультрамодного SPA-центру, фешенебельні ресторани, які відрізняються не лише інтер’єром, але і різноманітним меню від знаменитих шеф-кухарів. Гарантуємо незабутній відпочинок і для наймолодших гостей, які можуть незабутньо провести час у міні-клубі, юніор-клубі, майданчику для ігор, залі для образотворчого мистецтва, мультимедійній залі з обладнанням євро класу.
Спортивна база включає: повнорозмірне поле для гри у волейбол та баскетбол; тенісна зала з кортами та великий теніс; зали для гімнастики та фітнесу, стіна для скелелазіння; кінна ферма з критим манежем; стави для ловлі риби; 9-лункове поле для гольфу, а також лижний комплекс, що знаходиться безпосередньо біля готелю, до комплексу якого входять 2 підйомники, 3 спускні траси, траси для бігу на лижах, пункт прокату спорядження, лижна школа та лижний сервіс.
Ціни на новорічний пакет: 5860 гривень за 5ночей. 3340 гривень за 2ночі.
Діти до 6-ти років – безкоштовно
У вартість входить:
2 ночі у готелі або резиденції; 2 сніданки (шведський стіл); вечеря (шведський стіл 30.12); передноворічна вечірка у нічному клубі «Арламов» 30.12; Новорічний Бал з живою музикою і особливим сценарієм; лазерне шоу; необмежений доступ до послуг басейну та саун і джакузі; дитячий басейн; послуги зовнішнього термального басейну; панорамна тераса; зала для гімнастики та йоги; можливість пізнього виїзду*; доступ до мережі Інтернет; паркінг.
Для наймолодших гостей готелю у вартість входить: Новорічна ніч для дітей різного віку; готельний дитячий садок з різноманітними іграми; клуб Юніор з інтелектуальними іграми; спеціально обладнана зала для ліпки з пластиліну; мультимедійна зала; послуги досвідчених вихователів; програма розваг для дітей та молоді.
Це ще не все... Зацікавили наші пропозиції? У Вас виникли запитання? Чекаємо в ТЦ «Гостинець» (2-ий поверх), або телефонуйте: 066 881 57 57, 067 600 55 99.
Ще більше інформації на нашому сайті: www.balina-travel.com


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus