USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як у Луцькому замку обирали княжну. ФОТО

8 Липня 2013 09:14
За шляхетний титул змагалися учасниці конкурсу етно-наречених «Волинська княжна», що відбувся у Луцькому замку 7 липня.

Особливістю конкурсу було те, що у ньому брали участь жінки, яким вже доводилося бути нареченими. Вони одягнули весільні сукні вдруге, щоб показати, наскільки гарною та вічною є врода волинської жінки.

Заміжні учасниці змагалися у категоріях «авангард» та «етно-авангард». До участі у конкурсі номінанток готували луцькі перукарні та салони краси.

















Дипломи у номінації «авангард» здобули Юлія Пащенко та Мирослава Ковальчук, у номінації «етно-авангард» - Олена Погорєлова та Катерина Марчук.






Титул Волинської княжни журі присудило Вікторії Троцюк. У подарунок переможниця отримала міні-комп’ютер. За словами голови журі Петра Гоцалюка, подарунок призначений для того, щоб вона була не лише чарівною, а й дуже поінформованою волинською княжною.





Одразу після нагородження етно-наречену викрали. Визволити її зголосився лицар, який у запеклому поєдинку зумів здолати суперника.









Під час фестивалю гостям представили літературну виставу «Лесина містерія». Також відбувся міжнародний турнір лучників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
глядач Показати IP 8 Липня 2013 09:51
А де Главацький, тонкий поціновувач жіночої краси, де він пропав? Яке ви мали право проводити такий захід без нього?
Оля Показати IP 8 Липня 2013 09:59
Убога підробка "Параду наречених":)
Ігор Показати IP 8 Липня 2013 11:13
на день молоді було набагато краще. і програма і дівчата і вхід був вільний...це було свято для міста а тут гоцалюк вирішив заробити на вході а цікаво чи заплатив він орендну плату за замок?????
наречена до Ігор Показати IP 8 Липня 2013 11:37
мало того, що для дівчат була платна участь то ще і переможниця куплена... позор
Учасниця до наречена Показати IP 8 Липня 2013 11:55
Що за нісенітниця ! Я теж була учасницею, ніхто там нікому в принципі не міг заплатити !!! Не беріть гріх на душу, коли кажете те, чого не знаєте. А гроші ми знали за що платимо, і їли за них , і в Рокині їздили . А не хотіла брати участь у конкурсі, то навіщо приперлася ?
Луцьк Показати IP 8 Липня 2013 11:19
вчора побачив на святі кілька дуже гарних мадам це все що запамяталось . реально в мене відчуття обману пішли з жінкою думали дійсно програма на весь день, а там скукотіще((((
Сергій до Луцьк Показати IP 8 Липня 2013 13:53
Таки правда, багато людей таке говорили…
Леся Показати IP 8 Липня 2013 11:19
Мені дуже сподобалося. Програма фестивалю була насичена, і тих 4 години що там була, мала чим зайнятися і я і моя дитина.Головне атмосфера була хороша, дружелюбна. Побільше би такого в Луцьку
Марина Володимирівна Показати IP 8 Липня 2013 11:29
Звісно, були на фестивалі ляпи і пробіли.. Зазвичай це є у всіх на початках,але хочеться відмітити: дуже хороші виступи музичних колективів, танцювальних , дитячі виступи, вистава дуже сподобалася, скрипаль - безподобний, дівчата - наречені - красуні. ЛЮДИ!!! Чого Ви скрізь шукаєте тільки погане?
Кук до Марина Володимирівна Показати IP 8 Липня 2013 11:47
А це є така категорія убогих душею людей, які намагаються скрізь нагадити. Як правило вони не можуть реалізувати себе у житті, і ховаються у коментах. Фестиваль чудовий, а хто може зробити краще - дерзайте...
Екатерина Показати IP 8 Липня 2013 12:07
Як для мене, там було цікаво тому що на перший раз,завжди є свої і +-си і -си , а тим кому не подобається,зробіть ВИ,хто говорить негатив,а вже інші люди будуть вас так обговорювати як ви обговорюєте фестиваль, дуже вдячні організаторам,надіємось і на наступний рік буде багато цікавинок, А про Волинську княжну,скажу так,це не парад наречених,тому що на День міста сама приймала участь і вибачте за слові,вибирати хто краща а хто ні і тільки тій робити образ,ось такі умови були на Параді наречених на день міста. А Волинська княжна,зробила кожній жінці і зачіску і макіяж,повний образ. Тому Не рівняйте той Бруд,з таким чарівним Конкурсом Волинська княжна. + був чудовий фуршет у Волинській княжні Безкоштовний,тому люди,я вам скажу так,любий піар це і вже добре,тому що ви говорите про це дійство і воно вам запам'яталось,і я точно знаю що на настпуний раз ви теж підете,так як 20 грн це не багато грошей. За такі чудові емоції.
Квітка до Екатерина Показати IP 8 Липня 2013 20:22
Я була учасницею параду наречених на день молоді - не можу зрозуміти про який відбір ви говорите??? образ робили УСІМ учасницям - макіяжем та зачіскою були забезпечені всі учасниці. Організатори говорили - підходьте до перукарів та візажистів, якщо хочете завчасно обговорити свій образ.... якщо ви цього не зробили - не потрібно видумувати нісенітниць. Кілька разів на репетиціях обговорювали, хто у яку перукарню піде - знову ж таки, якщо не вважали за потрібне бути присутніми - це ваші проблеми. НЕ ВАРТО ПОРІВНЮВАТИ ПАРАД НАРЕЧЕНИХ НА ДЕНЬ МОЛОДІ І ЦЕЙ ФЕСТИВАЛЬ, в якому конкурс "Волинська княжна" був лише частиною заходу, поряд із лицарскими боями, турніром лучників, виставкою ковальського мистецтва і т.д. Розумнішим тоді вже буде порівняння даного фестивалю із святкуванням дня молоді - включно із тим же парадом, але беручи до уваги також караоке, спортивнні змагання, студенский конкурс краси, діджей парад і т.д.
молодь до Квітка Показати IP 8 Липня 2013 21:40
якщо так порівнювати то вчора була фігня проти дня молоді
житель до молодь Показати IP 9 Липня 2013 11:34
а мені навпаки більше у замку сподобалося... кожному своє
Читачка до Екатерина Показати IP 9 Липня 2013 12:06
Катерино, а Вам відмовили у створенні образу на параді наречених(День молоді), і Ви одна лишились без зачіски та макіяжу?????
Жедуард Показати IP 8 Липня 2013 13:49
Я не знаю як вам а мені сумно... Так було цікаво, гучно, куча фотографів, малечі, сонячна погода, вродливі стрункі дівчата, у кожної 15 см додаткового зросту, макіяж чедовий. Ой, то чому мені сумно? тьфу, та все НОРМАЛЬНО було, і вхід 20 грн (ніяких п'яних "гопніків") і організатори старалися, я взагалі вважаю що ось такий Захід для Луцька потрібен кожного року. Парад наречених то у кожному селі зробити можна, а ось княгиню саме у нашому місті і внашому палаці. Хочеться що б то була традиція, щоб Луцьк більше нагадував Європейське містечко, зі своїми етно-традиціями. З кожним роком такий Захід буде продумуватися краще (пива море, а воду важче купити було), княжні мають бути у етно сукнях (в драмтеатрі за могорич що хоч взяти можно). Так що все сподобалось як на перший раз. Молодці!!!
Квітка до Жедуард Показати IP 8 Липня 2013 20:24
в якому селі ви живете, що там так легко парад наречених зробити? можливо самі спробуєте? успіхів!
спостерігач до Квітка Показати IP 9 Липня 2013 11:19
по ваших коментах одразу видно що ви організатор параду наречених на день молоді, і вас душить жаба що хтось зумів зробити щось достойне і краще, а не таке убожество яке ви організували з барабанами!
Читачка до спостерігач Показати IP 9 Липня 2013 12:01
Шановний, ну невже Вам не соромно? Це два різних заходи, на організацію яких затрачено чимало часу та зусиль! Ви ображаєте як організаторів, так і самих учасників, а це не лише дівчата - наречені, а й стилісти, перукарі, візажисти,фотографи... Могли б сказати дякую, що такі люди роблять наші, та й зрештою і ваші, будні цікавішими, а не поливати брудом в силу виключно своєї невихованості...
спостерігач до Читачка Показати IP 9 Липня 2013 12:32
Ви зрешою перші почали обливати брудом фестиваль! Так що не потібно тут зараз про сором говорити! Якщо жаба здавила, то сидіть і мовчіть!
Квітка до спостерігач Показати IP 10 Липня 2013 08:27
я не організатор - я учасниця обох заходів, ще й допомагала на Княжній, тому зацікавлена у гарних відгуках щодо обох заходів. просто дивно коли порівнюють величезний фестиваль узятий весь разом та вирваний з контексту святкування дня молоді невеликий "парад наречених". яК Я УЖЕ КАЗАЛА - ПОРІВНБЙТЕ ТОДІ ВЕСЬ ФЕСТИВАЛЬ КНЯЖНОЇ ТА СВЯТКУВАННЯ ДНЯ МОЛОДІ. або ж ЛИШЕ конкурс де обирали княжну на фестивалі та лише парад. не порівнюйте слона і пів слона....
Сінг. Показати IP 8 Липня 2013 14:14
Переможниця дійсно достойна титулу Волинська княжна.Вона ефектна, струнка дівчина.Якщо когось якась зеленувата жабка душить,той і говорить про якусь купівлю титулів і т.п. Це не той конкурс щоб купувати титули, для чого ? Тим більше що дівчина є моделлю весльного бутіку Angelo bianco та весільного салону Елена, і взяли її туди за вроду, а не гроші)).
Пани Показати IP 8 Липня 2013 14:39
Да ну, туда не брали, кто хотел тот и подал заявки, все открыто. Может организаторы уже выбирали кого оставить, но после диких постов про парад нарэчэных сами участницы поснимали свои кандидатуры, там 100% их в 2а разы больше должно было быть. Если хотите и дальше такого вида конкурса или фестиваля или как его там назвать можно, пишите по сути что в организации вам не понравилось что б сделать чутче конкурс в следующем году, а то какие девушки были красивые или нет, купленные места или нет, это оставьте при себе, а то просто на следующий год никто не пойдет в конкурс. Лично мне не понравилось действительно мало воды простой минеральной, все таки лето и мороженое хотелось бы. Еще мало, мало девушек от этого и решение судей вполне совпало с моим прогнозом. И предлагаю выбирать на следующий год КНЯЗЯ!!!! ))))
Волинська княжна Показати IP 8 Липня 2013 16:00
Фестиваль був чудовим! Дівчатка - неймовірні красуні!!! Яка була заворожуюча гра рівненського скрипаля -віртуоза, ммммм... Лицарі, старовинні костюми, лучники... Чудові виступи гуртів, розважальна програма для діток!!! Все було запальне та цікаве!!! Організатори молодці і низький Вам уклін за Ваші старання! Величезна подяка нашим дорогим фотографам, завдяки Вам ми наше свято запам'ятаємо!!! Салони краси створили заворожуюючі та красиві образи для усіх учасниць, дуже гарно!!! Дякуємо усім!!!
Волинська княжна Показати IP 8 Липня 2013 16:12
А подарунки були чудові! Величезна подяка спонсорам!!! :)
Жучка Показати IP 8 Липня 2013 19:28
Дівчина-княжна, на любителя, звичайно.
глядач до Жучка Показати IP 10 Липня 2013 15:30
Як на мене, Княжна - ефектна, вродлива, витончена... жінка! Навіть не уявляю кому вона може бути не до смаку.
Василь Показати IP 9 Липня 2013 23:33
Жахіття, і люли тут жахливі, заздрісні, гнилі. Європа? Ха, з такими коментарями вам туди повзти і повзти!
Ольга Показати IP 10 Липня 2013 11:55
А чому всі так рівняються на Європу?Наш український народ набагато кращий і відкритіший.В Європі все напоказ,дороги,магазини,лікарні.А жити там пробували?Коли люди вкалують зранку до ночі і на податки віддають третину зароблених грошей.Українці,які ПРАЦЮЮТЬ по-справжньому,живуть краще любого Європейця.А більшість Українців всі свята святкують.(пів травня-вихідні,пів червня-вихідні)На що взагалі "жалуємса"???????
Уважний глядач Показати IP 10 Липня 2013 17:37
Так цікаво читати коментарі тих, хто висловлює сво "ФЕ" щодо фестивалю "Волинська княжна"... Постає запитання: А чим вони думають? І чи думають взагалі? Звичайно, усім однаково догодити неможливо! Це як обирати відпочинок найкращому готелі Туреччини чи іншої південної країни по відгуках. Переважній більшості просто СУПЕР!, а іншим - "ФЕ", бо, бачите, кондиціонер в номері дує не на голову, а на ноги і холодильник стоїть не біля вікна а біля дверей.... Чи не так? ..... Яке у вас "ФЕ"ків є правово обговорювати про оплачену перемогу? Ви що?.. "свічку" тримали?? ... Весь конкурс відбувався на очах у численних глядачів, і, мабуть, рішення жюрі трохи не співпало з очікуванням глядачів.. та це ж конкурс! Хтось виграє, хтось залишається другим.. Всі дівчата були на найвищому рівні!Ох, і не заздрив я тому жюрі при виборі номінанток і переможниці.. Стосовно самої програми впродовж дня, то вона трішечки була розсіяна, та в цілому все вийшло.. Думаю, організатори побачили ті моменти, які можна покращити, і на наступний раз все врахують. ... Нагороджена переможниця, нагороджені чотири номінантки, нагороджені майстрині, які готували дівчат до конкурсу партнерами фестивали - СУПЕР!! А той, хто не отримує задоволення від подій кожного дня, то не отримає його і від самого феєричного конкурсу... Організатори фестивалю - МОЛОДЦІ!!! З почином вас!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus